Goedkoop een date hebben
Een avondje uit, al of niet tijdens een date kan al snel de kosten de hoogte injagen. Plezier beleven en daten betekent echter niet altijd een avondje genieten van de duurste zaken die er zijn. Plezier en romantiek komen er vooral van creatieve dingen, van het moment en de plaats.

© Pexels.com

Enkele plaatsen om goedkoop te daten of uit te gaan

Plezier in open lucht
Waarom niet eens samen genieten van wat gratis is? In de natuur zijn er onbeperkte mogelijkheden om elkaar beter te leren kennen. Misschien niet direct op je eerste ontmoeting, maar na enkele afspraken kan je eens een picknick plannen. Ergens bij een meer, in het bos of een andere plaats waar de locatie ideaal is. Prop je koelbox vol en maak er een romantische date met twee van.

Maak samen eens een flinke wandeling
Hand in hand de winkels aflopen, genieten op de bank van een park of spreek af bij zonsondergang. Ga naar plaatsen waar je nog nooit geweest bent, zo hou je ook voor jezelf de spanning er in en is het een gespreksonderwerp op zijn eigen.

Word weer kind!
Spendeer eens een namiddag op een speelterrein, duw elkaar aan de schommel, en glijd samen van enkele glijbanen.

Lokaal cafe
Hey, waarom niet samen gewoon iets lekkers drinken? Het hoeft niet altijd een etentje uit te zijn. Met een paar drankjes ben je al gauw een tijdje zoet en zal je je partner al een beetje beter leren kennen. Of check eens of er geen bandje speelt in de buurt, een voordracht is of een tentoonstelling waar je eens kan binnenspringen.

Schoolactiviteiten
Ga je nog naar school kijk dan eens in je schoolkrant. Heel veel scholen bieden kortingen op uitgaansgelegenheden, op bioscoopbezoeken, op sportwedstrijden,.

Stadsgebeuren
Blader eens door een lokaal krantje, een streekkrant of surf eens verder op het internet naar opkomende evenementen. Je zult zeker gratis uitstapjes vinden als concerten in een park, lokale festiviteiten, en meer. Veel van deze zaken zijn gratis.Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *