Grappige merknamen waarbij het waard is om eens een kijkje te nemen
Het is heerlijk om met je kindje door het dorpje te wandelen. Hij is nog maar net 3 maanden en ziet er lekker stoer uit. Hoewel hij maatje 62 heeft, draagt hij toch al een echte sweater en een katoenen broekje die een beetje op een spijkerbroek lijkt. Erop draagt hij een tof vest. Trots loop je met hem langs de winkeltjes en door het park.

© pixabay.com

Je gaat gezellig met hem de eendjes voeren en hij zit te kraaien van plezier. Je bent blij dat je een keertje naar andere merken babykleding bent gaan kijken. Wat een grappige namen, dacht je toen je de merknamen NAME IT, B NOSY, NOPPIES, Quapi en LE CHIC zag. Een paar meiden op de fiets komen langs en maken een praatje met je. Ze vinden je jochie er schattig en stoer uitzien en vragen zich af hoe je aan die leuke babykleertjes komt. Noppies kinderkleding, roep je trots.

Kinderen

Ook voor de leukste meisjeskleding kun je bij Noppies perfect slagen. Trendy kinderkleding gemaakt van zachte materialen waar je kindje zich fijn in voelt. De supersterke kinderkleding laat je kind lekker spelen en is online te bestellen tot en met maatje 128. Met oog voor detail en slimme sluitingen zijn er de leukste vesten, longsleeves, sweaters, jurkjes en broeken. En Noppies heeft voor de kleding grappige namen zoals de broek rabbit, een longsleeve chinese yellow en een vest dark sapphire.

Modetrends
Vrolijke en leuke details en een mooie afwerking. Daar staat Noppies om bekend. Felle kleuren, toffe ontwerpen en grappige prints. Merknamen waar je kwaliteit krijgt. Merknamen die de mode volgen. Waar je voor de komende herfst en winter de juiste warme kleuren vindt en de perfecte modetrends. Stoere prints en leuke teksten voor de jongens. Kleuren die mooi op elkaar zijn afgestemd. Je kindje ziet er leuk uit, je vriendinnen kunnen op de thee komen. En hij kan lekker spelen in zijn makkelijk zittende broekje. De hipste en meest schattige kinderkleding is online te koop. Zoek ernaar en laat je kindje meegenieten!Lees nog meer over:

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *