Handboek ‘Moeders’
Een baby met darmkrampjes of ideetjes voor traktaties op de crèche of basisschool… in het handboek ‘Moeders’ vond ik al vele leuke en praktische tips. Altijd handig om in de kast te hebben staan (en regelmatig ter hand te nemen)!

© Pixabay.com

Officieel heet dit leuk boek van uitgeverij Momedia ‘Moeders’, maar de ondertitels gaven absoluut de doorslag om het te kopen: ‘voor moeders met kinderen van 0 tot 12 jaar’ en ‘het complete handboek’. Ik wil namelijk niet een boek alleen over baby’s of over peuterpubers, ik wil langer iets aan een boek hebben. En dát heb ik nu in handen.

Kinderziektes
Het is geschreven door Lee Kwam Koo en Judith van Tijn en zij geven werkelijk overal antwoord op en dragen tips aan. Van eerste hulp bij ongelukjes tot kinderziektes en van knutselwerkjes tot vaccinaties. Mijn kinderen en ik hebben er al veel baat bij gehad.

Daarnaast vind ik het ook erg leuk dat er andere (bekende) moeders aan het woord komen. Dit maakt het echt menselijk. Gewoon een fijn, praktisch en informatief boek, zonder tuttig of oubollig te zijn. Zelfs de illustraties zijn leuk!Lees nog meer over:,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *