Handtassen voor de herfst en winter
Heb je nog niet de perfecte handtas gevonden voor het winterseizoen? Luister dan zeker naar onze tips!

© commons.wikimedia.org

Dierenprints scoren niet alleen goed als het op kleding aankomt, ook in handtassen komen ze terug. De slangenprint staat op nummer een. Je kan dit in alle kleuren verkrijgen; rood, groen, roze, wit… Wat je maar wil!

Klein is trendy. Het liefst nog handtassen zonder enig riempje aan. Dat is ideaal voor een avondje uit. Wil je echter ook voor andere gelegenheden een klein exemplaar, ga dan voor een subtiel tasje met een subtiel riempje. Kleine handtassen zijn erg succesvol in het zwart, wit, roze of geel.

Het combineren van kleuren kan ook in een handtas. Een handtas met vlakken in verschillende kleuren is dus erg trendy. Vooral warmere kleuren doen het goed, zoals donkerpaars, oranje en bruin.

Iedereen kent het wel: de dokterstas. Voortaan hoeven zulke tassen niet meer geassocieerd worden met dokters, maar kan iedereen ze dragen. Neutrale kleuren of een iets fellere kleur, het kan allemaal!

Een ketting als riem is erg hip. Dit kennen we al langer dankzij Chanel, maar ook andere ontwerpers hebben zich hieraan gewaagd.

Wie een beetje durft, kan vast en zeker voor een pluche handtas gaan! Wat is jouw favoriet?Lees nog meer over:, ,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *