Help, wat draag ik op een trouwfeest!
Wie naar een trouwfeest moet, piekert zich vaak gek over de outfit. Je moet er op je best uitzien, want aan een fotosessie zal je waarschijnlijk moeilijk kunnen ontsnappen. Let op deze vijf dingen en alles komt in orde!

© Flickr.com

Opkleden
Kleed je niet te eenvoudig, je mag op zulke feesten al wel eens opvallen. Overdrijf nu het kan! Een jurkje is een must. Kort of lang maakt niet echt uit, als het maar chique is! Een lange jurk gaat altijd! Ga je voor kort, kies dan voor een dure stof (zoals zijde).

Houd de locatie in het oog
Je outfit kan afhangen van de plek waar het trouwfeest zal doorgaan. Je kan kiezen voor een losse, elegante look als het feest doorgaat op het strand bijvoorbeeld.

Kleur
Volledig zwart is niet gepast op een huwelijksfeest en ook wit kan je maar beter niet dragen. Kies daarom voor een andere kleur!

Accessoires
Kies voor een leuke outfit aan de hand van een bepaald accessoire. Schoenen, juwelen, een handtas… Dit kan van alles zijn.

Hakken
Hakken moeten! Platte schoenen zijn volledig uit den boze, tenzij op een stand. Daar kan je dan wel weer versierde sandalen dragen.Lees nog meer over:,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *