Het interieur: een vrouwenzaak?
Mannen kunnen zich best wel ergeren aan een interieur. De zaken waar ze het minst tegen kunnen blijken rommel en roze kleuren te zijn. Dit is in ieder geval het resultaat van een Nederlands onderzoek.

Er zijn een aantal interessante weetjes uit dit onderzoek voortgekomen. Vrouwen vinden mannen in de meeste gevallen de ‘rommelmakers’, maar toch blijken veel mannen hier zich ergerlijk in te storen. Rommel is volgens hen helemaal niet gezellig en bederft de sfeer in huis. Dat is de mening van meer mannen dan vrouwen (35 procent mannen tegenover 24 procent vrouwen).

© Pixabay.com

Roze is een kleur die door veel mannen gehaat wordt en ze zien dit dan ook liever niet in de woonkamer. Vrouwen daarentegen kunnen wel een kleuraccent in het roze appreciëren.

Zowel mannen als vrouwen houden heel duidelijk van kaarsen in huis. Verder zijn warme kleuren en een geurende bos bloemen altijd welkom voor de gezelligheid.

Toch blijkt dat meer vrouwen bezig zijn met het interieur dan mannen en dat beseffen ze ook. Opvallend is dat maar liefst 41% ruzie maakt over de inrichting van het huis. Maar ook 55% van de ondervraagden bespreken samen het interieur met hun partner.

Hoe zit het bij jou?Lees nog meer over:,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *