Hoe betrouwbaar is een refurbished iPhone?
De smartphone is niet meer weg te denken uit de hedendaagse maatschappij. De iPhone van Apple is voor de meesten van ons een absolute must. Het is dan ook een bijzonder handig en slim apparaat. En het wordt steeds slimmer, de smartphone is bijna de sleutel op alles.

© pixabay.com

Maar de nieuwste modellen zijn erg duur en daarom ben je op zoek naar goedkopere oplossingen. Maar die wel goed functioneren en alles kunnen wat het nieuwe model ook kan. En die goed zijn voor het milieu. Refurbished is een uitstekende optie. Een iphone x refurbished is een tot in de kleinste details professioneel gereviseerd eerder gebruikte iphone x.

Refurbished

De refurbished iphone x is ten eerste grondig gereinigd waarbij ook alle eventuele nog aanwezige data is verwijderd. Hij is uitgebreid getest en indien nodig op bepaalde punten gerepareerd. Hierdoor krijgt de refurbished iphone een tweede leven met de daarbij behorende nieuwe levensduur en perfecte technische kwaliteit. Refurbishing wordt niet voor niets een specialisme genoemd.

© pixabay.com

Geen tweedehands

Het verschil tussen refurbished en tweedehands is dat tweedehands gewoon zonder testen overnemen van een ander is. Refurbished wil zeggen dat de iphone aan alle kanten getest, bekeken, beoordeeld en gerepareerd is. En dan pas goed bevonden is om door te verkopen. Op een iphone refurbished x heb je weer garantie. De iPhones worden op 79 punten gecontroleerd en je krijgt 2 jaar, 24 maanden dus, garantie op je iphone refurbished. De Apple iphone x refurbished is niet van nieuw te onderscheiden. Vaak komen de toestellen uit het bedrijfsleven, dit omdat veel bedrijven alleen maar met de nieuwste hard- en software willen werken. Of bedrijven fuseren waardoor dubbele voorraden ontstaan. De smartphones worden dan schoongemaakt, gerepareerd en indien nodig van nieuwe onderdelen voorzien. Denk hierbij aan een nieuwe accu. Dit houdt het keurmerk refurbished in. Een refurbished toestel is daarom een perfecte betrouwbare oplossing als je een nieuwe Apple iphone zou willen maar een goedkopere wil. Originele Apple onderdelen geven die betrouwbaar en ook de garantie. Een Apple iphone x 256gb refurbished is daarom eigenlijk hetzelfde als een nieuwe Apple iphone. Maar dan wel een stukje goedkoper!Lees nog meer over:, , ,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *