Hoe draag je beige?
Beige is heel erg in tegenwoordig. Niet alleen kledij, maar ook schoenen worden talrijk in deze kleur gedragen. Je moet er echter wel op letten hoe je het draagt, want lang niet alles is even mooi. Hier volgen alvast een aantal tips.

© Pexels.com
  • Het is heel belangrijk dat je de juist tint kiest. Kies voor een of twee tinten donkerder dan je benen zijn. Of als je graag de nadruk legt op je lange benen, ga dan voor een of twee tinten lichter.
  • Het is niet altijd even mooi als je een beige jurk combineert met beige schoenen. Het kan, maar dit is toch meestal niet het geval. Het is aan te raden om een beige jurk te combineren met felgekleurde schoenen of omgekeerd!
  • Let er op dat je beige schoenen er altijd uitzien als nieuw. Is dit niet het geval, dan gaan veel mensen je schoenen verwarren met onverzorgde voeten (aangezien de kleur). En dat willen we nu ook weer niet, toch?
  • Omdat je benen in de belangstelling komen te staan, worden er ook meer panty’s bijgedragen. Ook (matte) foundation kan net dat beetje extra geven.

Ga ervoor!Lees nog meer over:,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *