Een huidkleurige panty dragen? Het is zo gek nog niet
Al jaren wordt er druk gediscussieerd over de huidkleurige panty in de modewereld. Sommige mensen vinden de panty verschrikkelijk en zweren er nooit eentje aan te schaffen, terwijl andere fashionista’s het liefst een huidkleurige panty dragen onder iedere jurk. Hoewel de mensen die hun haat voor de huidkleurige panty openlijk uitspraken altijd de meerderheid hadden in de modewereld, is er op dit moment een grote verschuiving plaats. Steeds meer mensen die duidelijk maakten nooit van hun leven een huidkleurige panty te kopen, beginnen nu ineens bij te draaien. Hoe dit komt, lees je in dit artikel.

©maxpixel.freegreatpicture.com

De huidkleurige panty: erg geschikt voor op kantoor
Ten eerste is de huidkleurige panty erg geschikt voor mensen die op kantoor een kort jurkje willen dragen, maar het niet aan durven met blote benen op de werkvloer te verschijnen. Werk jij in een formele kantooromgeving en is het hier ‘not done’ om met blote benen aan te komen? Dan kun je een huidkleurige panty dragen. Je hebt niet echt blote benen, maar je hoeft ook een gekleurde panty te dragen en verpest dus niet de uitstraling van jouw look. Een win-win situatie dus!

De huidkleurige panty geeft je warmte op avondjes uit
We hebben het allemaal wel eens gehad: het is eigenlijk nog iets te koud voor een jurkje zonder panty, maar in de bar, kroeg of club kun je best met een kort jurkje verschijnen. Het enige nadeel van het stappen zonder panty, is dat je ook nog naar de bar, kroeg of club toe moet reizen. Op de fiets is het koud zonder panty, maar ook als je met de taxi of het openbaar vervoer reist is de kans groot dat je het koud gaat krijgen. Vaak moet je namelijk nog in de rij staan voor je ergens naar binnen kunt, wat betekent dat je het flink koud gaat krijgen zonder panty.

De huidkleurige panty is dus niet alleen geschikt voor op kantoor, maar ook zeker voor avondjes uit in de lente of in het najaar. Is het nog te koud om zonder panty te stappen en wil je geen gekleurde panty aan? Dan draag je gewoon een huidkleurige panty en je ziet er geweldig uit zonder het koud te krijgen.

Let op! Koop de juiste kleur panty
Ben jij overtuigd van de voordelen van een huidkleurige panty en wil je deze panty ook gaan dragen, dan is het van groot belang dat je de panty in de juiste kleur aanschaft. Neem niet zomaar een panty mee in de winkel, maar controleer de kleur van een panty in daglicht. Weet je niet zeker welke panty je mee moet nemen? Koop dezelfde panty dan in meerdere kleuren en probeer alle panty’s thuis in het daglicht. Kijk kritisch naar de kleur van je benen en je voorkomt dat je een te lichte, te donkere of te gele huidkleurige panty draagt naar kantoor of naar een feestje.Lees nog meer over:
2 Reacties

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *