Ideeën voor een vakantie met je vriend of vriendin
Of je nu op zoek bent naar een romantische dagtrip, een heus weekendje weg of een ware cruise, we geven je alvast een aantal tips van romantische vakanties en plezier.

Heb je meer ideeën dan wat wij vermelden? Geef ze ons gerust door!

© Pixabay.com

Weekend cruise
Heel wat cruisemaatschappijen organiseren korte cruises naar bijvoorbeeld York of Kent. Maak er gewoon een 3-daags datingavontuur van!

Een nachtje op hotel
Tegenwoordig kan je heel goedkoop en gemakkelijk een nachtje kennis maken met de duurdere sterrenhotels. Profiteer van de aanbiedingen en doe alles wat inbegrepen is in je overnachting.

Dagtrip
In België zijn er heel wat mogelijkheden om eens een dagje weg te gaan met je vriend of vriendin. Van een dagje Ardennen, de zee naar een pretpark of bijvoorbeeld de dierentuin. Zoek het niet altijd te ver en te complex.

Ga de grens over
Ons Belgenlandje is klein dus je bent zo over de grens. Trek voor een dagje net over de grens met Nederland of Frankrijk en geniet van je “buitenlandse reis”.

Bezoek je geboortedorp
Uw date is vast wel geïnteresseerd in waar je opgegroeid bent. Toon haar je mooiste plekjes en vertel over je kinderjaren. De volgende keer is het dan aan de andere om zich bloot te geven.

Bed en breakfast
Tegenwoordig heel in. Boek eens een bed en breakfast. Of het nu midden in de stad is of ver weg op het platteland, plezier zal je beleven.

Ga naar een winkelcentrum
Bezoek eens een groot winkelcentrum, eet een wafel of pannenkoek en sluit af in zo’n romantische ouderwetse fotomachine waar jullie zich kunnen vereeuwigen.

Weekendje uitkiezen
Surf gewoon eens lukraak op het internet op zoek naar een weekendje en pak er de eerste de beste bestemming uit. Bereid niets voor maar laat jullie leiden door het ogenblik?Lees nog meer over:, , ,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.