Je haar bleken is schadelijk!
Je haar bleken is een slechte gewoonte. Op lange termijn is dit namelijk zeer schadelijk voor je haar. Het gaat soms zo ver dat sommige vrouwen echt verslaafd blijken te zijn aan het bleken. Britney Spears, Donatella Versace, Christina Aguilera, ze hebben het allemaal al uitgeprobeerd.

©pixnio.com

Dit jaar wordt het weer een echte trend. Onlangs verscheen Jennifer Anniston met gebleekt haar op het scherm wat de aandacht voor gebleekt haar weer deed toenemen. Lady Gaga hebben we ook al eens met wit haar gezien, al was dit wel een pruik. Maar toch!

Niet iedereen houdt van deze look. Te wit haar, komt zelfs gemeen en goedkoop over. Maar laat dit nu nog een eigen keuze zijn. Belangrijker om weten is dat het je haar niets ten goede komt, integendeel. Door je haar te bleken wordt het erg droog en kroest het. Bovendien is de schade niet altijd te herstellen.

Ook je hoofdhuid kan aangetast worden door peroxide in het bleekmiddel. Wil je toch een witblonde look, vraag dan zeker eerst om raad bij een specialist.Lees nog meer over:

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *