Kerstwedstrijd: win gezelschapspellen en speelgoed van Hasbro!
De Kerstman is in het land en heeft ook bij ons heel wat pakjes achter gelaten. Met de groeten van @Hasbro_Benelux maak je kans om onderstaande kadootjes te winnen. Stuk voor stuk staan ze garant voor vele uren speelplezier!

 

© pixabay.com

NERF N-Strike Elite Trilogy DS-15 Blaster

Deze NERF shotgun schiet uitwerppatronen af met telkens drie pijltjes in. Jouw vijanden ontsnappen niet de brute vuurkracht van dit wapen!

Risk 60-jarige jubileum Editie

Risk, het razendpopulaire bordspel is al aan zijn 60ste verjaardag toe. Speciaal voor die verjaardag bracht Hasbro een prachtig uitgevoerde Jubileum editie uit!

Monopoly voor Millennials

Het populairste bordspel aller tijden heeft nu ook een speciale editie voor Millennials. Deze hilarische editie bezorgt je even veel spelplezier als de iconische versie van het spel.

Mega Mighties

Als laatste verloten we twee Mega Mighties. Deze actiefiguren van de Marvel Super Hero Adventures bezorgen jonge helden uren speelplezier!

Wat moet je doen om te winnen? Like het bericht op Facebook en vermeld in de comments op Facebook welke prijs jij het liefst zou hebben. De winnaars worden op 28/12 om 18u bekend gemaakt. Succes!

 Lees nog meer over:, , , , ,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *