Klaar in twee minuten met deze trendy look
Heb jij krullend haar en wil je jouw krullen een keer anders dragen, maar heb je geen zin om een half uur voor de spiegel te staan? Probeer dan deze trendy look eens, want deze look kun je in twee minuten creëren. Dit betekent dat je snel klaar bent met jouw kapsel en dit stijlvolle kapsel zelfs gemakkelijk op drukke ochtenden kunt maken, bijvoorbeeld als je naar je werk gaat.

© Pixabay.com

Een trendy kapsel in twee minuten: dit heb je nodig
Het enige wat je nodig hebt om een trendy kapsel te maken in twee minuten, is het volgende:

  • Twee kleine haarelastiekjes, het liefst in een kleur die met jouw haarkleur matcht. Heb je blond haar, dan neem je bijvoorbeeld lichtbruine elastiekjes.
  • Schuifspeldjes.

Naast twee elastiekjes en een paar schuifspeldjes, heb je helemaal niets nodig. Je hoeft dus geen haarproducten aan te schaffen om dit kapsel te creëren, maar kunt het kapsel gewoon maken met spullen die je al in huis hebt.

Een trendy kapsel in twee minuten: een handig stappenplan
Om een trendy kapsel in twee minuten te maken met jouw prachtige krullen, volg je de volgende stappen:

  1. Verdeel je haar in twee delen: een deel aan de bovenkant en een deel aan de onderkant. Maak van het haar aan de bovenkant van je hoofd een vlecht. Om een vlecht te maken, deel je het haar in drie delen en kruis je het rechterdeel over het middelste deel, het linkerdeel over het rechterdeel en ga zo maar door.
  2. Maak de vlecht vast met een elastiekje. Heb je erg krullend haar, dan is het vaak niet nodig om een elastiekje te gebruiken en blijft het haar ook zonder elastiekje zitten. Vind je het toch fijner om een elastiek te gebruiken, dan is dit altijd mogelijk.
  3. Herhaal stap 1 en 2 met het onderste deel van je haar. Op deze manier heb je twee vlechten op je hoofd: een aan de bovenkant en een aan de onderkant.
  4. Pak de onderste vlecht en rol deze vlecht in een knot. Je maakt de knot vast met schuifspeldjes, vaak heb je er meerdere nodig om de knot echt goed vast te maken.
  5. Steek er nog een pluk haar uit de knot, bijvoorbeeld aan de achterkant van de vlecht? Dan steek je dit haar onder de knot, zodat er niets meer los hangt.
  6. Pak de bovenste vlecht en rol deze vlecht om de knot heen. Maak vast met schuifspeldjes en je kapsel is helemaal klaar.

Een trendy kapsel in twee minuten: twee extra styling tips
Heb je lang krullend haar? Dan wordt je knot wat groter, maar dit ziet er juist prachtig uit. Om ervoor te zorgen dat het haar blijft zitten, kun je haarlak gebruiken. Heb je fijn krullend haar, dan is het verstandig om de vlechten wat uit te strekken voor je een knot maakt. Op deze manier wordt de knot namelijk voller en lijkt je haar dikker.Lees nog meer over:,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *