Deze kleine tekenen wijzen erop dat je verliefd wordt
Het enige dat beter is dan verliefd zijn is verliefd worden. Alles voelt nieuw, je weet niet zeker of het echte liefde is en je wacht tot iemand het als eerst gaat zeggen. Het is het beste. Geniet van elke minuut ervan.

© Pexels.com

Toekomst
Je praat over dingen die jullie in de toekomst gaan doen, zonder dat je het doorhebt dat je over de toekomst praat. Het is niet raar om over dat concert te praten dat pas over drie maanden is, of over dat tripje naar het strand komende zomer.

Missen
Wanneer je zegt ‘ik mis je’, is dat omdat je hem echt mist na een dag. Het is niet iets liefs maar iets dat echt waar is.

Ex
Je weet niet wanneer je voor het laatst aan je ex hebt gedacht. Dingen met deze jongen zijn zo goed dat je je er niet meer druk over maakt.

Haat
Dingen die je normaal gesproken haat, lijken nu zelfs leuk zolang je ze met hem doet. Bang voor een achtbaan? Zolang hij je hand vasthoudt, is het prima.

Opoffering
Je bent bereid dingen op te offeren voor hem. Als hij ziek is als jullie samen zouden ontbijten, is dat geen probleem voor je en zorg je voor hem.

Goed
Hij is het goede in je leven. Als dingen op je werk niet lekker lopen, heb je in ieder geval altijd hem om aan te denken en je op te vrolijken als je thuis komt.

Veilig
Je voelt je veilig als hij bij je is. Dit gevoel is niet te beschrijven, maar het is het beste in de wereld. Alsof er niets ergs kan gebeuren.

Jezelf zijn
Je voelt je comfortabel genoeg bij hem om slechte grappen te maken en om raar te doen. Eerder moest hij onder de indruk zijn van je, maar nu vind je het geen probleem om een comfortabele broek met lange sokken erbij te dragen als hij langskomt.

Dingen die je ziet
Je blijft dingen zien waarvan je weet dat hij ze leuk zou vinden. Normaal gesproken zou je daar gewoon voorbij lopen.

Past bij je
Hij past gewoon bij je. Als er iets gebeurt, ga je naar hem om het te vertellen.

Niet bang
Je bent niet bang om hem af te schrikken. Je kan bij hem huilen of gênante dingen doen omdat je je zeker genoeg voelt dat hij blijft.

Kleine dingen
Kleine dingen, zoals boodschappen doen, is leuker wanneer hij er is. Lopen langs het cornflakes kan heel romantisch zijn als je met de juiste persoon bent.

Irriteren
Hij irriteert je, maar toch wil je bij hem zijn. Je houdt van hem, maar je vindt hem op dat moment niet zo leuk, en je staat op het punt om dat te zeggen.

Sms-en
Je bent niet meteen bang als hij even niet meer terug smst. Je hebt geen angst meer of hij jou wel ook leuk vindt.

Verdrietig
Als hij verdrietig is, ben jij dat ook. Je voelt zijn pijn en hij de jouwe.

Vermaakt
Je vermaakt je met zijn foto’s van zijn kindertijd, en je luistert naar de verhalen van vroeger en geniet daarvan.

Niks doen
Je doet liever niks met hem dan met anderen uit te gaan. Je vindt het helemaal prima om thuis te blijven.

Favoriete dingen
Je wilt hem al je favoriete dingen laten zien om ervoor te zorgen dat hij je beter kent dan wie dan ook.

Dingen opnieuw doenJe wilt dingen opnieuw doen zodat hij er deze keer bij kan zijn. Denk aan naar de Grand Canyon gaan en naar de zonsondergang kijken.Lees nog meer over:

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *