Koop eens de outfit van je beste vriendin!
Herken jij je in deze situatie: je geeft je vriendin vaak complimentjes over haar outfit (en je meent dit ook), maar stiekem probeer je haar kledingstijl na te bootsen. Je zal niet de enige zijn, veel vrouwen doen dit namelijk.

© Pexels.com

Kledingzaak New Look heeft het initiatief voor dit onderzoek genomen. De resultaten zijn echt verrassend: veel vrouwen hebben kledingstukken die ze gekocht hebben nadat ze hun vriendin hier in zagen.

De helft van de ondervraagde vrouwen geeft zelfs toe dat ze de hele tijd bezig zijn met zich te vergelijken met hun beste vriendin (die er uiteraard een mooie kledingstijl op nahoudt). Een derde van de vrouwen heeft zelfs toegegeven dat ze een volledige outfit in hun kast hebben hangen, die ze eerst bij hun vriendin hebben gezien.

Volgens Peter Robinson – spreekbuis van dit onderzoek – is er een eenvoudige verklaring: vrouwen zijn voortdurend met mode bezig en laten zich inspireren door tal van rolmodellen. Dat hun vriendinnen hierbij horen, is helemaal niet zo merkwaardig.

Hoe zit dat bij jou?Lees nog meer over:,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *