Kunnen mannen en vrouwen gewoon vrienden zijn?
Kunnen mannen en vrouwen gewoon vrienden zijn zonder dat er iets meer aan de gang is? De meningen omtrent dit onderwerp verschillen enorm. De ene gelooft er absoluut niet in, terwijl de andere het als een normale zaak beschouwt. Hoe zie jij dit? Heb jij mannelijke vrienden waar je verder niets voor voelt? Denk je dat dit ook het geval is voor de tegenpartij?

© Pixabay.com

 

Het belangrijkste is in dit geval dat jullie beide de relatie puur zien als een vriendschapsrelatie. Hier knelt nu net het schoentje. Je zal immers nooit 100 procent zeker zijn dat dit zo is. Van jezelf uiteraard wel, maar van je mannelijke vrienden zal je het niet zo snel te weten komen. Natuurlijk merken de meeste vrouwen het wel op als een man wat meer belangstelling toont, maar toch, het kan altijd!

Het is zeer belangrijk dat je hier in alle openheid en eerlijkheid over kan praten, want vele vriendschappen lopen op deze manier stuk. En dat is nu net het laatste wat je wilt! Een gouden raad: maak duidelijk hoe je de vriendschap ziet. Daarom hoef je dit niet vlakaf te zeggen, maar als je valse hints geeft kan het al snel een andere weg op gaan!Lees nog meer over:, ,
5 Reacties

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *