Lastige collega’s? Lees hier wat je moet doen
Dat je met mensen in aanraking komt waarmee het niet altijd even goed klikt, daar kunnen we vaak zelf niets aan doen. Toch moet je hiermee kunnen omgaan. Lees alvast enkele tips om het iets aangenamer te maken:

© Pexels.com

Praat met de persoon in kwestie. Is er iets dat je stoort? Dan moet dat uitgepraat worden. Zorg ervoor dat dit niet tot een kletterende ruzie leidt, maar wees redelijk en realistisch.

Blijf je op je werk concentreren. Moet je met een bepaald iemand samenwerken waarmee het niet altijd even goed gaat, blijf dan vooral gefocust op je werk. Laat zien dat jij elke situatie aankan.

Wordt de situatie ondraaglijk, dan kan je nog altijd met je baas gaan praten. Doe dit wel enkel en alleen als je het echt niet meer ziet zitten anders komt het alleen maar kinderachtig over. Ga dus niet voor elk klein misverstand aankloppen bij je baas.

Probeer naar hem/haar te luisteren. Er kan een reden zijn waarom alles niet zo vlot verloopt en iedereen moet de kans krijgen om zijn/haar hart eens te kunnen uitstorten.Lees nog meer over:,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *