Leuke weetjes over de Steenbok
Centraal bij het karakter van de Steenbok staan professionaliteit en het naar waarde schatten van traditionele waarden. Dit sterrenbeeld bewandelt zijn levenspaden liever op de conventionele manier, maar haalt er ook graag alles uit. De Steenbok wordt beschouwd als het meest serieuze sterrenbeeld. Hun onafhankelijkheid zorgt ervoor dat ze makkelijk vooruitgang maken, dit zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

Steenbok

Vrienden en Familie
De combinatie van trouw en een sterk gevoel voor humor, zorgt ervoor dat de Steenbok een uitstekende vriend maakt. Hij omringt zich graag met eerlijke, loyale mensen die op dezelfde manier denken als hij. Daarnaast vindt de Steenbok het belangrijk zijn liefde voor vrienden en familie te tonen. Omdat ze vrij traditioneel zijn, houden Steenbokken ook erg veel van feestdagen als Kerstmis. Hoewel de Steenbok niet snel een extreem uitgebreide sociale vrienden- en kennissenkring zal hebben, zullen zijn vrienden weten wat ze aan hem hebben: iemand die standvastig en trouw is. Ze tonen echter niet vaak hun emoties en drukken zich liever met acties dan met woorden uit.

Carrière en Geld
Ambitie is het sleutelwoord van de Steenbok en de sleutelzin is ‘ik gebruik’. De Steenbok is daarnaast ook erg standvastig en ietwat koppig. Dit zorgt ervoor dat Steenbokken die op professioneel vlak beneden aan de ladder beginnen, niet zullen stoppen alvorens ze de top bereikt hebben. Want als ze eenmaal een doel voor ogen hebben, laat de Steenbok zich niet uit de weg ruimen.

Een Steenbok legt de lat hoog voor zichzelf. Dit en zijn eerlijkheid en vastberadenheid maken van de Steenbok een uiterst geschikte manager. Dit sterrenbeeld vindt het wel belangrijk dat zijn medewerkers even eerlijk, trouw en hard werkend als hij zijn. Dit zorgt ervoor dat de Steenbok het talent heeft het uiterste in mensen naar boven te halen. Carrières inzake management, financiën en onderwijs zijn erg geschikt voor deze mensen.

Steenbokken gebruiken hun tijd en geld nuttig. Soms doen ze zichzelf echter het plezier om het geld waarvoor ze hard moesten werken te spenderen aan dingen die ze fijn vinden. Maar tegelijk komt hierin ook de praktische ingesteldheid van de Steenbok naar voren, want hij zou nooit zomaar rotzooi aanschaffen. Multifunctionele stukken vindt de Steenbok het fijnst om aan te schaffen.

Liefde en Seks
De steenbok is een romanticus die vaak erg serieus is. Ze doen het graag kalm en weloverwogen aan. Hij zal zich nooit zomaar halsoverkop in de liefde storten, maar relaties stap per stap aanpakken. Een echte spraakwaterval is de Steenbok dan ook niet, maar in zijn acties manifesteert hij zijn liefde. Mooi meegenomen is ook dat de Steenbok een uitstekend gever van cadeaus is. Hierbij zal hij niet aarzelen om geld te spenderen. Echt en trouw: op de woorden van de Steenbok kan je bouwen.

Edelsteen
De steen van de Steenbok is de zwarte onyx.

Gelukscijfers
De gelukscijfers van de Steenbok zijn 6, 8 en 9.

Beroemde Steenbokken
Martin Luther King, Elvis Presley, Dolly Parton en David Bowie.Lees nog meer over:

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *