Leuke weetjes over de Ram
De aanwezigheid van de Ram zorgt steeds voor een energierijke situatie. Want er is maar weinig dat de ram tegen kan houden. Ze zijn vrolijk, dynamisch, snel en competitief. Als het erop aankomt om mensen te stimuleren en de zaak gaande te houden, zijn Rammen op hun best. Want of het nu om werkgerelateerde projecten of eigen persoonlijke feestjes met vrienden gaat: de Ram houdt graag de touwtjes in handen en gaat tot het uiterste voor een optimaal resultaat.

ram

Vrienden en Familie
‘Activiteit’ is het sleutelwoord voor de Ram. En dat valt letterlijk te nemen! Want de Ram is voortdurend bezig met allerhande zaken. De vriendengroep van de Ram is dan ook erg gevarieerd. Want omdat ze snel en gemakkelijk in de omgang zijn, maken ze voortdurend nieuwe vrienden. En hoewel de persoonlijkheden van zijn vrienden niet onder een dezelfde noemer te plaatsen vallen, is het toch opmerkelijk dat de vrienden van de Ram bijna allemaal even energierijk en gedreven als de Ram zelf zijn.

De Ram zelf is onmiskenbaar onafhankelijk en ambitieus. Omdat ze zo druk zijn, vergeten ze wel eens het contact met hun familie te bewaren. Maar desondanks deze drukbezette agenda, zijn de familieleden van de Ram voortdurend aanwezig in hun hart. Want een directe aanpak is eigen aan de ram, maar wanneer een Ram je eenmaal in zijn hart sluit, laat hij je ook niet zomaar makkelijk gaan.

Carrière en Geld
Op gebied van carrière en geld heeft de Ram niet te klagen. Dit hebben ze te danken aan hun ambitieuze, creatieve karakters die vaak gedreven worden door het verlangen de ultieme versie van zichzelf te worden. Hiervoor is de werkvloer dan ook een ideale omgeving. De Ram is een geboren leider, die het makkelijker vindt leiding te geven dan onder toezicht van een supervisor te staan.

Wanneer ze voor een uitdaging te staan komen, zullen Rammen er alles aan doen om deze te overwinnen. Concurrentie maakt de Ram enkel sterker en met werk als centraal punt op hun agenda, zijn ze bereid het uiterste uit zichzelf naar boven te halen om te slagen. Geschikte carrièrekeuzes voor Rammen zijn verkoop, management, ingenieur en zaken.

Hoewel de Ram financieel vaak erg goed boert, zijn ze niet erg bezig met het sparen van hun verdiensten. Want shoppen, gokken en het beleggen van hun geld, vinden ze veel aanlokkelijker dan het gewoon op een bankrekening parkeren. Dit ook omdat ze erg in het moment leven, en denken dat geld even snel verdiend als uitgegeven is. Waar je echter zeker van kan zijn, is dat de Ram steeds plezier zal hebben!

Liefde en Seks
Het wilde flirtende karakter van de Ram komt goed naar voren in zijn omgang met partners. Ze worden snel verliefd, maar om hun aandacht vast te houden, moeten partners even gedreven en enthousiast als de Ram zelf zijn.

Edelsteen
De steen van de Ram is de diamant.

Gelukscijfers
De gelukscijfers van de Ram zijn 1 en 9.

Bekende Rammen
Victoria Beckham, Eric Clapton en Elton John.Lees nog meer over:
Een reactie

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *