Leuke weetjes over Tweelingen
Bij Tweelingen staat veelzijdigheid centraal. Hun persoonlijkheid bestaat als expressieve en goedleerse mensen uit twee vrij tegenstrijdige kanten. Alle Tweelingen hebben beide kanten en als vriend weet men nooit met welke kant men in contact zal komen. Enerzijds is er de flirtende, uitgaande kant van de Tweelingen, die graag plezier maakt. Maar anderzijds is er een minder vrolijke kant van de Tweeling. Een die serieus, rusteloos en beschouwend is. Beide kanten van de Tweeling zijn erg boeiend om te ontdekken. Want omdat ze zo tegenstrijdig zijn, zijn Tweelingen nooit saai en steeds verrassend.

Tweelingen

Vrienden en Familie
Tweelingen zijn sociaal en vinden het fijn tijd te spenderen met hun vrienden en familie. Deze vrienden zijn vaak mensen die intellectueel evenveel bagage hebben als de Tweelingen zelf. In de mensen waarmee ze zich omringen zijn Tweelingen op zoek naar goede communicatie. Want ze praten graag en vinden het fijn om via communicatie meer over anderen te weten te komen. Wie niet erg vlot is op talig gebied, wordt niet snel bevriend met dit sterrenbeeld. Familie is ook belangrijk voor de Tweelingen, vaak zijn ze goed bevriend met hun broers en of zussen.

Want Tweelingen houden ervan tijd te spenderen met hun familie. Ze houden van kinderen en zullen als eerste op een familiefeestje aanwezig zijn. Dit omdat ze ervan houden anderen te entertainen in hun eigen huis en het fijn vinden om vrienden en familie uit te nodigen om iets te vieren in hun eigen woonst.

Carrière en Geld
De meest geschikte carrières voor Tweelingen zijn diegene die hun intellect stimuleren. Want ‘Ik denk’ is de sleutelzin bij dit sterrenbeeld. Ze zijn dan ook inventief en vaak met literatuur bezig. Voor hen is het erg belangrijk dat ze voldoende uitdaging en dynamiek in hun werk vinden, want anders dreigen ze snel verveeld te raken.

Carrières inzake onderwijs, debat, nieuws, literatuur, religie of recht zijn erg geschikt voor Tweelingen. Zolang ze maar kunnen praten, zijn Tweelingen gelukkig. Vandaar is ook een job in de verkoopbranche erg geschikt voor hen. Ze zijn ook voortdurend in de weer met allerlei communicatieve middelen: laptops, smartphones en tablets zijn alomtegenwoordig. Ze lanceren tenslotte ook graag nieuwe ideeën en lossen graag problemen op.

Kiezen tussen praktisch nut en plezier kan voor problemen zorgen voor Tweelingen. Want geld is een noodzakelijk kwaad voor hen, ze zijn er niet echt mee bezig hoeveel er op hun rekening staat of hoe ze een evenwichtig budget kunnen opstellen. Omdat ze flexibel zijn, gaan ze echter nooit kopje onder.

Liefde en Seks
Tweelingen houden van intellectuele uitdagingen en plezier. Ze vinden gesprekken met partners even belangrijk als fysiek contact. Ook flirten ze graag en zijn ze erg nieuwsgierig, wat ervoor zorgt dat ze vele partners zullen hebben tot ze de ware ontmoeten. Als ze die iemand gevonden hebben, zijn ze echter wel bereid zich te settelen.

Edelsteen
De steen van Tweelingen is de ‘moss agate’.

Gelukscijfers
De gelukscijfers van Tweelingen zijn 3 en 7.

Bekende Tweelingen
Johnny Depp, Angelina Jolie en Morgan Freeman.Lees nog meer over:

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *