Lingerietips voor onder feestjurken: het overzicht
Niets is leuker dan shoppen voor de perfecte jurk voor de feestdagen of voor dat ene speciale feestje. Met een jurk alleen is jouw outfit echter nog niet af. Daar horen ook schoenen bij, schitterende oorbellen en nog wat mooie accessoires. Klaar? Natuurlijk niet! Nu volgt er nog beslissen welke lingerie je onder jouw perfecte jurk draagt. Een proces dat voor heel wat vrouwen met heel wat keuzestress gepaard gaat. Een proces dat we zo meteen even simpeler voor je maken.

© Pixabay.com

De jurk met open rug

Een jurk met een laag uitgesneden rug is er eentje voor de durvers. Sexy, elegant en op en top vrouwelijk. Natuurlijk betekent dat ook dat een bh-bandje op die rug lastig ligt. Om dat op te lossen kan je kiezen voor de low back bh bandjes. Deze bevestig je aan jouw bh zodat je ze naar voren kunt sluiten. Toch nog naar een andere oplossing op zoek? Kies dan voor een plak bh met cups. Deze plak je op jouw borsten om ze de nodige ondersteuning te bieden zonder die vervelende band op jouw rug.

Jurk met decolleté

Als je echt helemaal de zaal met verstomming wil slaan kies je voor een jurk met een diepe decolleté. Het spreekt voor zich dat jouw borsten dan de kroonjuwelen van de outfit zijn en om die reden is een Push-up bh perfect. Die extra lift doet jouw jurk perfect uitkomen. Een alternatieve en sexy keuze is om geen bh te dragen. Om alles toch op zijn plek te houden en ongelukjes te voorkomen gebruik je fashion tape en nipple covers.

Nauwsluitende jurk

Om jouw body te showen is een nauwsluitende jurk perfect. Het enig vervelende is dat gelijk ook alle kledingstukken onder de jurk qua vorm zichtbaar worden. Om dat te voorkomen kies je voor een corrigerende body. Dit type shapewear is naadloos en zorgt voor een mooie pasvorm. Ook naadloze slips en een t-shirt bh is een goede oplossing. Deze laatste heeft gladde cups, geen zichtbare naden en de oplossing voor onder een nauwsluitende jurk.

Strapless jurk

Bij een halterjurk spreekt het voor zich dat je niet wilt dat de schouderbandjes van jouw bh zichtbaar zijn. Een strapless bh is dan een goede oplossing om toch met blote schouders ten tonele te verschijnen. Bovendien zijn er in dit type zowel basic bh’s als push-up bh’s te vinden zodat je de keuze hebt. Een alternatief is de plak bh met vleugels die aan beide zijden de bh op de juiste plek houden!

Doorschijnende jurk

Bij een doorschijnende jurk is de belangrijkste vraag hoe veel van jouw lichaam je wilt showen aan de wereld. Als het antwoord is “niet te veel” dan is shapewear de oplossing. Die sluit goed aan op jouw lichaam en bovendien valt het niet op dat je lingerie aan hebt. Mag die lingerie wel gezien worden? Kies dan voor een bh met leuke details die speciaal genoeg is om gezien te worden!Lees nog meer over:, ,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *