Make-up special: de feestdagen
Tijdens de feestdagen wil iedereen er op zijn best uitzien en dan mag de juiste make-up natuurlijk niet ontbreken. Lippenstift, oogschaduw, eyeliner en foundation niets mag ontbreken. Dit zijn enkele mogelijkheden om een extra toets aan je feest outfit te geven. Laat je inspireren.

lippenstift

Eyeliner en wimpers
Nepwimpers en eyeliner zijn een must. Ze trekken de aandacht naar je ogen en maken je blik duidelijk groter, ideaal om net die leuke jongen aan te trekken. Nepwimpers zijn relatief eenvoudig aan te brengen en komen meestal ook met instructies. Wat de eyeliner betreft moet je deze keer niet noodzakelijk voor zwart gaan je kan de kleur afstemmen op je outfit met bv. Een donker groene of bruine tint.

Natuurlijke ogen
Met de natuurlijke make-up look lijkt het op het eerste zicht dat je weinig of geen make-up op hebt maar niets is minderwaar. Gebruik een lichte foundation aangepast aan je huiskleur als basis. Dan kan je spelen met de contouren van licht en donker door een lichte poeder in het midden van je gezicht aan te brengen, let op: het midden van je gezicht altijd lichter opmaken en aan de buitenkant gebruik je een donker poeder. Je ogen maak je op met een lichte gloss of crèmekleurige oogschaduw, zeker geen donkere kleuren. Gebruik ook doorzichtige mascara voor de wimpers. Je lippen werk je vervolgens af met een kleurloze of licht roze gloss. Deze look zorgt ervoor dat je er natuurlijk maar stralend uitziet.

Rode lippen
Rode lippen zijn ook dit jaar een trend? Gebruikt een lippotlood met dezelfde kleur als je lippenstift om uitlopen tegen te gaan. Kies niet zomaar het meest dramatische rood dat je kan vinden, stem het af op je huiskleur. Heb je een bleke houd dan kan je best voor een donkerrood gaan zoals kersenrood. Is je huis iets bruiner dan kan je voor een fel rood gaan. Zie wel dat je als je voor felle rode lippen gaat je neutrale oog make-up gebruikt anders zou het te dramatisch kunnen lijken.Lees nog meer over:,

Voeg een reactie toe

Your email address will not be published. Required fields are marked *