Make-up tips die je minder moe laten lijken
Wie heeft er nou niet van die ochtenden waarbij je wakker wordt, wat koffie drinkt, in de spiegel kijkt en denkt ‘damn, ik zie er uitgeput uit’. Niet genoeg slapen doet meer dan je moe laten voelen, het laat je er ook zo uitzien. En ook al zou geen enkele vrouw moeten verwachten dat ze er altijd top uitziet ongeacht hoe druk ze is (dat is onrealistisch), maar we hebben soms dagen dat we er echt niet zo moe uit willen zien als we zijn. Op zulke dagen is make-up er om je te helpen.

© pxhere.com

Vermoeid zijn doet een paar dingen met je die je kunt veranderen met de juiste beautyproducten. De meest duidelijke problemen zijn de donkere cirkels onder de ogen. Naast dat verlies je ook je natuurlijke glans, waardoor je huid er gewoon slecht uitziet. Gelukkig zijn er genoeg make-up tips om op te volgen als je je slapeloosheid wilt verbergen. Lees de volgende tips om er minder vermoeid uit te zien.

1. Concealer
De meest duidelijke issue wanneer je moe bent zijn wallen. Pak daarvoor een concealer die een tint lichter is dan je eigen huidskleur en doe dit onder je ogen.
Ook een doffe huid krijg je van vermoeidheid. Gebruik wat highlighter om je huid weer wat te laten stralen.
Koop een verhelderende concealer, zoals de YSL touche eclat. Dit is een mix van concealer en highlighter en kan worden gebruikt om het hele gezicht op te fleuren, wat ook handig is wanneer je moe bent en haast hebt.
Kleurcorrigerende concealer kan het antwoord voor je problemen zijn. Ik hou zelf van gele en roze onder mijn ogen om meer wakker te lijken.

2. Ogen
Een wit potlood kan een groot verschil maken! Breng dit aan aan de binnenkant van het oog, bij de ooghoeken om je ogen groter te laten lijken.
Een geheim om er wakker uit te zien? Valse wimpers. Met deze jongens zien je ogen er meteen open uit. Wil je geen nepwimpers? Krul dan je eigen wimpers voor hetzelfde effect.
Gebruik een lichte oogschaduw om je ogen minder vermoeid te laten lijken.
Het highlighten van je wenkbrauwen kan je hele look veranderen.

3. Andere producten
Sommige producten die je zeker kunt gebruiken om minder moe te lijken: een hydraterend masker, een highlighter, een concealer en een felle lipstick.
Blush is perfect om je een subtiele glans te geven en om de dofheid weg te nemen.
Gebruik een gezichtsspray. Dit geeft je huid een energieboost en laat de huid glimmen. Ook erg handig om mee te nemen.Lees nog meer over:
Een reactie

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.