Wat je moet eten voor mooi, gezond en glanzend haar
Zet je beste jaar ooit door in 2019! Haal nog meer uit je prachtige haarbos met tutorials van niemand minder dan Jen Atkin, dé haarstylist van de Kardashians en oprichtster van OUAI haarverzorging.

© Pexels.com

In dit artikel lees je hoe je je haar kunt verzorgen van binnenuit. Je zult verrast staan wat het je haar nog meer op kan leveren door het niet alleen extern te verzorgen met allerlei producten, maar ook voeding en supplementen kunnen een zeer positieve werking hebben op je haar.

Walnoten

Walnoten zijn rijk aan omega 3-vetzuren, vitamine B en E. Deze vitamines beschermen de haarcellen tegen schade, bijvoorbeeld schade die kan ontstaan aan je haar door blootstelling aan UV-licht. Walnoten bevatten ook koper, dat is een natuurlijk mineraal dat ervoor zorgt dat de kleur van je haar levendig blijft.

Avocado’s

Avocado’s bevatten een hoeveelheid aan omega 3-vetzuren die het lichaam niet uit zichzelf produceert. Deze oliën zijn essentieel voor het creëren van glanzend en sterk haar dat supersnel groeit. Wees ook niet verrast als je huid er jonger uit gaat zien wanneer je regelmatig een avocado naar binnen werkt.

Eieren

Haar bevat keratine, deze proteïne zit ook veel in eieren. Daarnaast bevatten eieren ijzer, een voedingsstof die ervoor zorgt dat de haarzakjes van voldoende zuurstof worden voorzien. Tevens zit er vitamine D in eieren dat de haargroei stimuleert, en gezonde vetten, deze behouden de soepelheid en glans van je haar.

Supplementen voor een vette hoofdhuid

Wanneer je last hebt van vettig haar, probeer dan eens het supplement van OUAI voor een vette hoofdhuid. Deze olie bestaat uit een mengsel van teunisbloem, niacine en biotine. De olie zorgt voor een versnelling van de natuurlijke haargroei, herstelt de hoofdhuid en remt de talgproductie. De olie ligt letterlijk op je hoofdhuid, waardoor je het wassen van je haar een extra dagje kan overslaan.

Supplementen voor droog haar

Wanneer je last hebt van droog haar kun je gebruik maken van het supplement van OUAI voor droog haar. Dit is een mengsel van vitamine E, ijzer, biotine en silica, die de haarzakjes voorziet van hydraterende voedingsstoffen. Gebruik het supplement regelmatig om vocht aan te brengen aan het haar, zo wordt het haar sterker en wordt het afbreken van haren voorkomen.

Supplementen voor dun haar

Het supplement van OUAI voor droog haar is een mengsel van biotine, zaadolie van zwarte bessen en aminozuren. De olie zorgt ervoor dat het haar versterkt wordt en het beschermt tegen afbrekende haren. Door essentiële zuren in de olie wordt haaruitval voorkomen en een gezonde keratineproductie gestimuleerd. Door het supplement regelmatig te nemen, zul je je haar zien toe nemen in volume.

Het zal zeker een aantal weken of zelfs maanden duren voordat je een verschil ziet in je haar door het intern te verzorgen door middel van eten en supplementen. Maar wanneer het letten op voeding en toevoegen van supplementen eenmaal in je patroon is gaan zitten, zul je absoluut beloond worden met sterker, glanzender en gezonder haar.Lees nog meer over:,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *