Mooie glamoureuze coupes voor lange lokken
Het kan moeilijk zijn om met ideeën te komen voor het stylen van lang haar als je even wat minder geïnspireerd bent. De meesten van ons hebben op een bepaald moment wel lange lokken gehad en vaak telkens in ene bepaalde stijl. Maar als je lange kapsel wat saai begint aan te doen, probeer dan eerst te experimenteren met sommige van de volgende originele coupes voordat je rigoureus besluit de schaar erin te zetten.

© Flickr.com

Beroemdheden zijn een rijke bron van inspiratie voor originele haarstijlen die makkelijk thuis zijn na te bootsen. We hebben een selectie van de beste coupes voor lange lokken voor je op een rij gezet.

Speel met golven en krullen

Bella Thorne draagt haar losse krullen in een perfecte nonchalante beach-look. Haar krullen zijn losjes en ietsjes rommelig gestyled met een subtiele middenscheiding. Ga je liever voor een ´girl next door´look, neem dan een voorbeeld aan de zacht golvende lange manen van Kate Middleton. Deze zachte golvende lokken kun je namelijk makkelijk zelf creëren.
Sterren zoals Beyoncé Knowles en Victoria Beckham dragen een vergelijkbare look. Hun nonchalante losse golven zijn op dezelfde manier gestyled, maar worden in model gehouden met behulp van sterke hairspray´s en soortgelijke verstevigingsproducten.

Ga voor volume

Jennifer Lopez heeft haar strakke paardenstaart ingeruild voor een glamoureus opgestoken coupe met veel volume dat haar gezicht mooi omlijst en een dramatischer aspect toevoegt aan haar totale look. Top model Kendall Jenner kamt haar lange haar naar achteren mooi in model getoupeerd in een volumineuze bouffant.

Supersteil en strak

Gwyneth Paltrow en Jessica Biel zweren bij hun supersteile coupes. Hun perfect gestylde lange glanzende manen, met een rechte of zijdelingse scheiding, zijn vooral het resultaat van een goede knipbeurt. Dit soort kapsels zijn makkelijk te onderhouden en ideaal voor vrouwen die van nature steil haar hebben.

Speelse laagjes

Downton Abbey’s Lily James heeft haar lange haar een ware moderne boost gegeven sinds haar rol in de Disney film Cinderella. Ze laat haar in laagjes geknipte haar op haar rug vallen met een loodrechte middenscheiding aan de voorkant. Elizabeth Olsen is ook gespot met een vergelijkbaar kapsel.

Ga voor origineel

Hou je meer van een minder moderne look? Dan vormt Zooey Deschanel’s mooie retro gestylde lange haar een hoop inspiratie. Ookkleur helpt om je eigen originele look te creëren. Als het op haarkleur aankomt, dan zien we mooie voorbeelden van lange manen in veel verschillende tonen – denk aan blond, bruin, zwart, rood en zelfs dip-dye. Daarom hebben we heel veel voorbeelden verzameld van langharige schoonheden. Zet je schrap om geïnspireerd te worden door deze VIP lange haarstylen…Lees nog meer over:

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *