Nederland is perfect voor de pleziervaart
Nederland is een waterland bij uitstek. Het zal je dan ook niet verbazen dat veel Nederlanders graag tijd willen doorbrengen op het water, als het weer het toelaat. In 2020 was er zelfs sprake van een ware verkooppiek op het gebied van boten, en vooral de sloepen vonden gretig aftrek. Dat valt ook wel eenvoudig te verklaren, want een vakantie naar het buitenland zat er door het coronavirus helaas niet in. Of daar in de zomer van 2021 verandering in gaat komen, is nog maar de vraag. Het stipje aan de horizon is nog niet zichtbaar, dus gaan we dit jaar ook weer massaal boten kopen? Als jij op zoek bent naar een nieuwe boot, of misschien wel een tweedehands pareltje, dan kun je maar beter even verder lezen. In dit artikel hebben we een aantal verschillende boten op een rijtje gezet. Welke boot is jouw favoriet?

© pixabay.com


Sloepen blijven het populairst

Dat sloepen en tenders enorm populair zijn, hebben ze mede te danken aan de vele voordelen die deze boot te bieden heeft. Zo kun je er meerdere mensen mee vervoeren en de meeste wateren van Nederland verkennen. Een sloeptocht over de grachten van Amsterdam of een sportievere tocht over de wateren in Friesland met een tender met buitenboordmotor behoort dus tot de mogelijkheden. Daarnaast zijn sloepen relatief gunstig geprijsd, maar kan het bedrag wel aardig oplopen naargelang je meer en duurdere opties wilt. Als je op zoek bent naar een sloep voor 5 personen, dan kun je je pijlen gaan richten op een sloep van 5 meter. Een sloep van 6 of 7 meter is geschikt voor 8 volwassenen. Wil je meer dan 10 volwassenen kunnen vervoeren? Dan zijn grote sloepen vanaf 7 meter geschikt. Laat je altijd adviseren door een erkend botenverkoper, en maak altijd een proefvaart om een goed beeld te krijgen of de sloep aan jouw wensen voldoet.


Een snelle verplaatsing op het water

Liefhebbers van een sportieve lifestyle kunnen hun geluk niet op met een speedboot of een consoleboot met elektrische buitenboordmotor van Nauticgear.nl. Deze boten staan bekend om hun snelheden en staan dus garant om een ruige tijd op het water te beleven. Voor speedboten kleiner dan 15 meter en die snelheden boven de 30 kilometer kunnen halen, is een vaarbewijs verplicht. Bij Nauticgear kun je naast bootaccessoires ook slagen in jouw zoektocht naar een rubberboot, boottrailer en bootuitrusting, zoals verlichting, sanitair aan boord en boothoezen. Succes!Lees nog meer over:, , , , ,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *