Nivea: 5 producten die je beter en mooier maken
Extreme Resist mascara van Nivea

© Pixabay.com

De Extreme Resist mascara van Nivea is ultrawaterbestendig dankzij de exclusieve “olie-in-olie-formule”. Dit is dus eindelijk een mascara die 100% bestand is tegen zowel tranen, water en zweet.

De kracht en zachtheid van de mascara is te danken aan de ingrediënten van talrijke natuurlijke wassoorten en vitamine E die er zo voor zorgen dat de wimpers 24u lang mooi en gescheiden blijven.

Verkrijgbaar in de kleuren bruin, zwart en aubergine. Kleuren die je op elk moment een echte divablik garanderen.

Light Sensation zonnemelk 50 van Nivea

Light Sensation zonnemelk 50 van Nivea is licht en geeft geen plakkerig gevoel. Het is fris en bovenal het beschermt je tegen de zon. De zonnemelk trekt vlug in en laat geen zichtbare strepen achter op de huid. Met deze zonnemelk heeft niemand nog een excuus om zich niet te hoeven insmeren want insmeren is echt nodig. Bescherming tegen de zon is een vereiste en geen luxe!

Double Effect deodorant van Nivea

Double Effect deodorant van Nivea voor vrouwen biedt je 24 uur lang bescherming tegen ongewenste geurtjes. Ze bevat tevens een formule die je huid zachter en gladder maakt. Dit is door de aanwezigheid van avocado-extracten in de formule. Na enige tijd zal je duidelijk merken dat je je veel minder moet scheren en dat je oksel langer mooi glad blijven en veel zachter aanvoelen.

Pearl & Beauty deodorant van Nivea

Met de Pearl & Beauty deodorant van Nivea kies je duidelijk voor luxe. Maar liefst 24 uur lang garandeert deze roll-on je oksels een frisse en gladde look. Je huid voelt zijdezacht en egaal aan dankzij de aanwezige parelextracten. Het product is ideeal geschikt om aan te brengen net na het scheren van je oksels en bevat geen alcohol en kleurstoffen. Het product is dermatologisch getest en biedt een lange huidbescherming.

Nivea body Good bye Cellulite Duo Programma

Mooi zijn is je vrij voelen. En daar past cellulite niet bij. Met het duo programma van Nivea Good Bye Cellulite kan u de strijd aan. Het is een doeltreffende combinatie van voedingssupplementen en een anti-cellulite gel vermindert cellulite zichtbaar. De capsules bestrijden de voornaamste oorzaken van cellulite van binnenuit, terwijl de gel cellulite van buitenaf zichtbaar vermindert. Je kan al zichtbare resultaten zien na 4 weken gebruik.Lees nog meer over:
Een reactie

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *