Ook celebrity’s daten: de vijf beste eerste dates
Misschien moeilijk voor te stellen maar ook beroemdheden hebben wel al eens te kampen met de stress van de eerste date. Wel leuk om eventjes weg te bedenken dat Hollywood zijn golden koppels uiteindelijk toch ook maar mensen zijn. Hoe Victoria Beckham niet wist wat aan te doen bij haar eerste date met David, hoe Jay Z twee jaar moest smeken om toch maar die date met Beyoncé te krijgen. En die verhalen? Die zijn zeker niet alleen. We nemen even een kijkje naar de vijf interessantste.

© Wikipedia.org

Kim Kardashian en Kanye West

Kim en Kanye werden een koppel in 2012 maar kenden elkaar al vanaf 2003. Ook al waren ze al naar honderden events samen geweest was de eerste echte date van Kimye, na Kim haar scheiding van basketballer Kris Humphries, op een go-kart baan. Iets na de Kanye zijn show op de Paris Fashion Week. De vonken moeten alleszins van de racebaan gevlogen zijn. Slechts enkele weken later al verklapte Kim een trotse vriendin te zijn en droeg Kanye zijn nummer Perfect Bitch aan haar op. We nemen maar aan dat het liefkozend was.

Blake Lively en Ryan Reynolds

De Deadpool acteur, die voorheen al getrouwd was met Scarlet Johansson, onmoette Blake op de set van hun gemeenschappelijke film Green Lantern in 2011. Ondanks dat er heel wat romantiek op de set te beleven viel tussen hun personages sloeg de vonk pas echt over een jaar later tijdens een dubbeldate. Lief zou je zeggen ware het niet dat het best een awkward bedoening moet geweest zijn. Ze waren immers op dubbel date met andere mensen! Benieuwd of die de chemie tussen dit it-koppel echt konden appreciëren.

David en Victoria Beckham

De ex-voetballer en ex-spice girl zijn ondertussen al niet meer samen, het moment dat ze dat wel waren kwam in 1997 toen beiden nog volop in hun carrière zaten. Victoria twijfelde uren over haar outfit, koos uiteindelijk voor een klein suède jurkje en de rest is geschiedenis. Jammer genoeg kende hun verhaal geen happy-end.

Beyoncé en Jay Z

Moeilijk te zeggen wanneer de eerste date van dit glamour koppel nu exact viel. Wat wel zeker is is dat Jay Z echt zijn best heeft mogen doen. Na eerst vrienden te zijn en twee jaar lang te bedelen om dates en vele nachtelijke telefoongesprekken kwam het er ergens in 2001 uiteindelijk toch van. Hij merkte er zelf over op: “Je moet ze goed verzorgen. Ze is niet makkelijk onder de indruk. Ik moest cool zijn.”

Gisele Bundchen en Tom Brady

Het spreekt voor zich dat we moeten afsluiten met liefde op het eerste zicht. Toen gemeenschappelijke vrienden de twee op blind date stuurden in 2006 wist Gisele meteen: “Dit is de man voor mij”. Ze hoeven niet allemaal er twee jaar over te doen hé.Lees nog meer over:,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *