Op zoek naar een goed & stevig reclamebord? Ga voor dibond!
Je wilt heel graag buiten reclame maken, maar ziet soms door de bomen het bos aan mogelijkheden niet meer. Want welk soort bord is nu stevig, weerbestendig en heeft ook nog eens een professionele uitstraling? Het antwoord op die vraag is gelukkig niet moeilijk: dibond heeft het allemaal!

© pixabay.com

Wat is dibond?

Dibond bestaat eigenlijk uit twee verschillende materialen, namelijk kunststof polyethyleen en aluminium. Allebei de materialen zijn van hoge kwaliteit en weerbestendig, waardoor dibond zowel binnen als buiten te gebruiken is. Daarnaast is dibond een sterk materiaal, heeft het een mooie afwerking en is het licht van gewicht. Door het vlakke aluminium is dibond bedrukken heel makkelijk.

De voordelen van dibond

Dibond kent als materiaal vele voordelen. Zo is het in eerste instantie weerbestendig. Dibond is niet gevoelig voor water, temperaturen, of uv-licht. Dat betekent dat het materiaal zowel binnen als buiten te gebruiken is. Daarnaast is dibond een erg sterk materiaal, wat niet gevoelig is voor een stootje. Door de strakke afwerking heeft het materiaal een luxe en professionele uitstraling. Het materiaal is niet zwaar, wat betekent dat je er gemakkelijk mee kunt werken. Tot slot is dibond er bijna voor gemaakt om te bedrukken of te bestickeren, waardoor je altijd een prachtig eindresultaat krijgt!

Toepassingen van dibond

Doordat dibond zoveel voordelen heeft, wordt dit materiaal voor veel verschillende toepassingen gebruikt. Het materiaal is bijvoorbeeld perfect geschikt voor reclameborden, fotopanelen, stands op beurzen en gevelborden. Doordat dibond dubbel is bekleed met aluminium, kan het materiaal aan beide zijden worden bedrukt. Daarnaast gaat het vele jaren mee zonder kwaliteitsvermindering, waardoor het soms zelfs als gevelbekleding wordt gebruikt!Lees nog meer over:, , ,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *