Philips Sensuele stimulators
Hoe verrijk je het seksleven? Dat kan met de twee nieuwe Sensuele Stimulators van Philips. Met deze twee zachte en naar de hand gevormde stimulators kun je elkaars lichaam verkennen.

© Pexels.com

Er is uitgebreid onderzoek verricht, mét bijzondere uitkomsten, waardoor Philips met nieuwe Sensuele Stimulators op de (online) markt komt. Het nieuwste apparaat, of beter gezegd apparaatjes, is er voor beide partners. De ene stimulator is voor de man en stimuleert zijn meest intieme contouren. Het model voor de vrouw windt de clitoris op. Natuurlijk kunnen met beide stimulators ook andere erogene zones gestimuleerd worden.

Zoemen

Deze twee ‘speeltjes’ van Philips zijn zacht en speciaal gevormd naar de hand, zodat er altijd contact kan worden gehouden met het lichaam van de partner. De Sensuele Stimulators zoemen wel, maar dat is juist verleidelijk, en ze stimuleren het fysieke contact. Handig als voorspel! Experimenteren maar…

Experts zeggen:

Willy Goddaert, Marketing Director Relationship Care Benelux vertelt: “Ons gedetailleerde onderzoek bij koppels heeft aangetoond dat de tijd rijp is voor een set producten die koppels met plezier samen kunnen gebruiken. Wellicht is het dan ook geen verrassing als we bekend maken dat onze Sensuele Stimulators in recente tests werden gewaardeerd als ‘het meest bevredigende seksspeeltje voor koppels in de markt’. Dat is een geweldige start voor ons, aangezien we nog maar pas zijn toegetreden tot deze markt.” Paula Hall, een Britse psychotherapeute gespecialiseerd in seksualiteit en relaties, verklaart: “Het gebruik van een Philips sensuele stimulator, die bijdraagt aan een gezondere seksuele relatie, bevordert het genot van beide partners.”

Iemand ervaring mee?Lees nog meer over:,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *