Platte buik krijgen met afslankcrèmes




Nu de zomer in aantocht zijn, dromen de meeste vrouwen weeral van een platte buik. Elk middeltje is het proberen waard, zoals afslankcrèmes. Maar helpen deze ook echt? Dat is natuurlijk de grote vraag!

© Pexels.com

Vertrouw vooral niet te veel op zulke crèmes. Moesten ze écht werken, hadden we al sneller een resultaat gezien. Reclames laten je graag het tegendeel geloven, maar iedereen weet ook wel wat reclames met een mens kunnen doen. Je kan een crème eventueel wel gebruiken in combinatie met een dieet of om het even welk afslankingsprogramma.

Wat je zeker moet doen als je een platte buik wil, zijn de beroemde buikspieroefeningen. Dit mist zijn effect op termijn zeker niet. Enkele oefeningen:

  • Leg je neer op je rug met je benen lichtjes gespreid. Concentreer je op je bekkenbodemspieren trek je buik naar binnen en omhoog. Terwijl je dit doet, tel je tot tien alvorens je je ontspant.
  • Span je spieren op en probeer zo je tegenovergestelde knie aan te raken.
  • Zorg ervoor dat je schouders en je bovenrug de ondergrond niet raken. Deze oefening wordt nog moeilijker als je je armen uitstrekt.


Lees nog meer over:, ,
2 Reacties

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *