Wat je pyjama over jou vertelt
Je pyjama verklapt heel wat meer over je dan je vermoedt. Stijgt het schaamrood je nu al naar de wangen? Of voel je je net super zelfverzekerd als je denkt aan je collectie nachtkledij? Tijd om dit artikel te lezen en er achter te komen wie je bent aan de hand van je favoriete nachtoutfit.

© Pixabay.com

Het zijden negligée type
Ben je het type dat zich ‘s nachts hult in een superdeluxe zijden negligée? Waarschijnlijk staan er dan ook bijpassende fluffy muiltjes onder je bed klaar om je voetjes ’s ochtends in te verwennen. Maar vergis je niet: je bent geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Je weet mensen om je perfect verzorgde nagel te winden. En als dat niet lukt, ken je de gevoelige plekken, om indien nodig een welgemikte klap uit te delen met het juiste resultaat tot gevolg. Iedereen onderschat je, en dat is ‘just the way you like it’. Je bent hyperambitieus, weet perfect waar je naar toe wil. En daar rijdt je naartoe in je roze cabriolet. Een bijpassend outfitje en liters champagne maken dit avontuur heel aangenaam

Een katoenen pyjama type.
Je bent het ‘had ik maar’ type. Had ik maar dat make-up kanaal op YouTube opgezet in 2007. Had ik maar actrice geworden, dan was ik nu beroemd. Had ik maar dit, had ik maar dat. Het lijstje is eindeloos. Eigenlijk was je het liefst van adel geweest, dan was je pad automatisch bestrooid met bloemblaadjes. En had je fijne wandelingetjes kunnen maken en iedereen tonen hoe een goede opvoeding je genoten had. Je hebt wel een uitstekende smaak: lekker eten en drinken kennen voor jou geen geheimen. Vast en zeker is er een dag dat je hier geld aan kan verdienen. Ondertussen probeer je maar wat interessant te zijn op Twitter, en hoopt dat iemand het opmerkt.

Het sportbroek en oude t-shirt type
Het zelfvertrouwen spat van je af. Natuurlijk zou je met een klein beetje inspanning, net iets meer kunnen, maar hey, voor wie is dat nodig? Nu je stilletjesaan ouder wordt, vind je je empatische warme-ik nog meer geweldig dan vroeger.

Chanel No. 5
Ohlala. Je ‘birthday suit’ en Chanel No. 5. Meer heb je niet nodig. Achter de parfumnevel schuilt het volgende persoontje. Je bent vlotjes, flirty en rat van tong. Niemand merkt dat je al zes maanden je was niet meer hebt gedaan. En dat hip hoofddeksel verbergt perfect dat je al weken je haren niet meer hebt gewassen. Je bent de trotse eigenaar van een stapeltje diploma’s van de beste scholen maar je bent het allertrotst op de afvoerpijp van je bad dat je zelf hebt hersteld.

Het pronkerige nachtjapon type
Een pyjama met twee functies. Om lekker in te slapen natuurlijk, maar ook om je vloeren in huis proper mee te houden. De aangehechte versieringen zoals veren trekken echt alle stof en haren aan die zich in je huis verzamelden. Je vriendinnen willen allemaal zijn zoals jij, maar jij voelt je nogal alleen. Met je kat of je troetelhond. Je leven speelt zich af op Instagram, je weet niet goed naar wiens goedkeuring je eigenlijk op zoek bent, maar je vloeren zijn proper en je hebt een matching kapsel gevonden bij je pronkerige nachtjapon.Lees nog meer over:

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *