Red je relatie: ga alleen op reis
Het is de nieuwste trend bij koppels: alleen (dus zonder partner) op reis gaan. Veel meer mensen blijken er nood aan te hebben.

© Pexels.com

Veel relatietherapeuten zijn er van overtuigd dat het werkt. Je hoeft echt niet altijd elkaars handje vast te houden in een relatie. Sommige dingen moet je gewoon alleen doen en dat geldt ook zo voor reizen. Als je elkaar graag ziet moet men dit ook aan elkaar kunnen gunnen.

Aan soloreizen zitten een aantal voordelen verbonden: je hebt alle vrije tijd voor jezelf, je hoeft je met niemand anders bezig te houden; een portie pure me-time dus. Bovendien krijg je zo vaker de kans om nieuwe mensen te leren kennen en nieuwe dingen uit te proberen.

Uiteraard gaat het alleen reizen ook niet zonder nadelen gepaard: niet iedereen kan er begrip voor opbrengen, alleen reizen is vaak duurder en tenslotte is het vertrouwen er niet altijd.

Hoe zit dat bij jullie? Gaan jullie wel eens alleen op reis? Vertrouwen jullie elkaar genoeg om dit elkaar te gunnen? Laat het ons zeker weten!Lees nog meer over:,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *