Ruzie maken voor geld
Ruzies in een relatie kunnen van allerlei aard zijn. Vaak zijn ze ook te vermijden als je er een beetje op let. Ruzie is immers geen leuke bedoening en al zeker niet met iemand die je graag ziet. Probeer het allemaal niet te ver te laten komen zodat alles nog op tijd in kannen en kruiken valt.

© Flickr.com

Geld is vaak de oorzaak voor een ruzie binnen een relatie. Jij leeft onder het motto ‘geld moet rollen’, terwijl je vriend hier helemaal anders over denkt. Hij zou graag een spaarpotje bijhouden, zodat jullie het later alleen maar beter kunnen hebben..

De eerste stap die je in zulke gevallen moet zetten, is met elkaar erover praten. Niets is zo vervelend dan weer enkele dagen beeld zonder klank. Zet dus eens alles duidelijk op een rijtje en blijf vooral rustig, ook al ga je niet altijd akkoord met de mening van je partner.

Een mogelijke oplossing zou kunnen zijn dat je een soort van boekje bijhoudt, waarin je alles opschrijft dat je opgedaan hebt. Dit doet ieder voor zich. Na een maand kijk je waarop je eventueel zou kunnen besparen.

Een tweede mogelijkheid is een om een bepaald bedrag op een gemeenschappelijke rekening te zetten, met de rest doe je wat je wil. Zo is iedereen nog vrij in wat hij of zij doet terwijl jullie ook een spaarcentje opzij zetten. Iedereen tevreden, niet?

Uiteraard zijn er nog oplossingen om dit probleem uit te klaren, je hoeft enkel een beetje toegeeflijk te zijn.Lees nog meer over:,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *