Scherpe prijzen bij Krëfel op Samsung toestellen
Ben je op zoek naar een fraaie nieuwe GSM of tablet van Samsung? Dan wil je natuurlijk een uitstekend apparaat kopen waarmee je weer helemaal bij de tijd bent en bovendien ook indruk kunt maken op al je vrienden en collega’s. Om er nu voor te zorgen dat je wel een schitterend toestel hebt, maar niet de hoofdprijs betaalt is het goed om op de solden te letten. Bij veel elektrozaken zoals bijvoorbeeld Krëfel kun je op deze manier tegen zeer schappelijke prijzen de mooiste Samsung tablets en smartphones aanschaffen.

© Flickr.com

De mooiste Samsung tablet aanbiedingen
Als je toe bent aan een nieuwe tablet computer is Samsung natuurlijk de ideale keuze. Met een tablet uit de Galaxy reeks heb je de hele wereld binnen handbereik. Het mooie aan de Samsung Galaxy Tabs is dat ze verkrijgbaar zijn in diverse prijsklassen. Op deze manier is er altijd een prachtige tablet die past bij jouw budget. Kies bijvoorbeeld voor de uiterst scherp geprijsde Samsung Galaxy Tab A 10,1” in wit of zwart. Deze tablet computer maakt via Wi-Fi heel eenvoudig verbinding met het internet in onder meer je woning of je kantoor. Ben je veel onderweg en vraag je net wat meer van je tablet? Dan is de Samsung Galaxy Tab S3 9,7” in zilver of zwart echt iets voor jou. Dit apparaat is helemaal klaar voor internet via zowel Wi-Fi als LTE, zodat je altijd verbonden bent.

Een prachtige nieuwe smartphone voor een even mooie prijs
Een nieuwe smartphone met alle functies die je nodig hebt, maar wel voor een fantastische prijs? Zoek niet verder, want de Samsung Galaxy J3 (model 2017) is wat jij zoekt! Met een hoofdcamera van 13 Megapixels en selfiecamera van 5 Megapixels trek jij de mooiste foto’s voor op al je social media kanalen! De Galaxy J3 is verkrijgbaar in de kleuren goud, zilver en zwart zodat je altijd de variant vind die precies bij jou past! Liggen je eisen net iets hoger? Kies dan voor de Galaxy J5 of J7 (model 2017), die niet alleen een hoofdcamera, maar ook een selfiecamera van 13 Megapixels hebben. Net als de J3 komen ook de J5 en J7 in de kleuren goud, zilver en zwart. Hou je van games spelen op je smartphone? Dan heb je een toestel met meer power nodig, zoals de Galaxy S7. Dit fantastische toestel is bovendien water- en stofbestendig. Wat er ook gebeurt, je kunt jouw supersterke S7 dus gewoon blijven gebruiken. Met een hoofdcamera van 12 Megapixels en selfiecamera van 5 Megapixels wordt verder aan al je noden voldaan. Bij Krëfel vind je al deze fantastische smartphones nu voor de mooiste solden-prijzen. Wacht dus niet langer en profiteer van deze scherpe aanbiedingen!

Geen solden op jouw favoriete toestel? Gebruik de Samsung cashback actie!
Heb je in het ruime assortiment van Krëfel een prachtige smartphone of tablet van Samsung gezien die je echt wilt hebben, maar is dit apparaat niet in de solden opgenomen? Geen paniek, want dankzij Samsung kun je vaak alsnog profiteren van een fijne korting. Met de Samsung cashback actie krijg je tot wel € 50,- retour op de aanschaf van bepaalde Samsung smartphones en tablets. Bij Krëfel kan men je hier uiteraard alles over vertellen.Lees nog meer over:, , ,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *