Silver Shadow Private van Davidoff
Davidoff heeft al heel wat geuren op de markt gebracht. De Silver Shadow Private is de nieuwste. Een echte herengeur; fris, houtachtig en oriëntaals. Voor ons dé must have in geurenland voor komende maand!

© it.wikipedia.org

Historie
In 2005 was er de Silver Shadow man. Een charismatische, kruidige geur. In 2007 opgevolgd door Altitude. Silver Shadow Altitude is frisser, vrijer en relaxter. Veel mannen – maar vooral ook vrouwen – voelen zich door dit parfum aangetrokken.

Private
En dan nu dus de Silver Shadow Private. Verpakt in een donkere grijsblauwe fles. De vierkante lijnen met ronde schouders zijn kenmerkend voor de Silver Shadow geuren. Je kunt je onderdompelen in deze Davidoff geur, want buiten de eau de toilette is er een hair and body shampoo en deodorant stick.

De makers
De parfumeurs – de makers van Davidoff’s Silver Shadow Private – zijn Jacques Huclier en Calice Becker. De eerste houdt van sensuele geuren. “Sensualiteit is een essentieel element van plezier”, is een uitspraak van hem.

Calice werkt vanuit haar vrouwelijke intuïtie en moet eerst een gevoel voor een geur ontwikkelen. “Ik word geïnspireerd door alles wat een snaar in mij raakt.” Alnoor is de ontwerper van de flacon en zegt altijd: “Elke creatie die ik maak heeft een betekenis.”

Tja, en wat die betekenis van deze geur voor jou heeft… lezen wij graag!Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *