SININ = Een koffer voor iedere reis
Een koffer, zo’n typisch artikel waarmee je al een statement gemaakt hebt voordat je jezelf goed en wel in een ruimte begeven hebt. Kom jij met een roze koffer aandraven op je zakenreisje dan zullen je collega’s je waarschijnlijk raar aankijken, maar het kan ook zomaar zijn dat er collega’s zijn die vanaf dat moment al weten dat jij ijzersterk in je schoenen staat en dat er met jou niet te sollen valt. Voor iedere reis een andere koffer aanschaffen is onnodig en vaak hebben mensen thuis niet eens de opslagruimte voor veel verschillende soorten en maten koffers.

SININ = Een koffer voor iedere reis
© Coolblue.be

Verschillende maten koffers

Koffers heb je in verschillende maten, ga jij voor een weekendje op stedentrip of iets dergelijks heb je voldoende aan een handbagage koffertje, in de meeste gevallen ook aangeduid met maatje S. De hoogte hiervan is maximaal 55 cm. Voor een iets langere reis nemen de meeste mensen een koffer van maatje M, 10 cm groter maar ook breder en dikker waardoor je toch veel meer mee kan nemen. Kies een maatje L indien je voor een hele lange tijd weg gaat, zodat je alle spullen die je mee wil nemen ook daadwerkelijk mee kan nemen.

Kleuren en modellen

Koffers zijn te krijgen in alle kleuren en modellen. Koffers van zachte stof of harde koffers, de een vindt een zachte koffer fijn, de ander een harde koffer. Harde koffers kunnen iets beter tegen weer en wind maar zijn wel kwetsbaarder voor stoten en dergelijke. Echter kies je voor een zacht koffer en het gaat regenen kan het zo maar zijn dat al je inhoud ook nat wordt. Afhankelijk van je bestemming kun je dus het beste je koffer uitkiezen. Vaak zijn koffers ook nog voorzien van een slot, reis je naar Amerika let er dan op dat er een TSA-slot op je koffer zit. Zo hoef je niet nog een apart slotje voor op je koffer te kopen. Kleurtjes vallen over het algemeen goed op als ze op de band terecht komen op het vliegveld, zo voorkom je dat je koffer al drie keer aan je voorbij komt terwijl je staat te wachten.

SININ koffers

SININ koffers is een Nederlands merk en nu ook bij Coolblue verkrijgbaar. Betaalbare en degelijke koffers is waar het merk zich op richt. Kies je voor een harde koffer of een zachte? SININ biedt jou beide mogelijkheden. Neem het koffer in de juiste maat voor jou reis. Neem een handbagage koffertje voor een korte reis en geniet van het gemak van een voorvakje indien je een stoffen koffer neemt. Zo heb je jou reispapieren altijd binnen handbereik. Kies voor een goedkope koffer op twee wielen, of kies voor de iets luxere variant op vier wielen. De keuze maak je geheel aangepast op jouw wensen. Ga je voor een langere reis, kies dan voor een mooie betaalbare koffer in het ideale formaat en neem een kleurtje welke helemaal bij jou past. SININ heeft ook voor jou de perfect koffer in de collectie!Lees nog meer over:, ,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *