SipWell draagt de ecologische voetafdruk hoog in het vaandel
Het bedrijf SipWell lanceert drie innovatieve producten waarbij het milieu centraal staat. Een must voor elk bedrijf dat begaan is met duurzaamheid.

Het is een publiek geheim dat SimWell al een kwarteeuw inzet op duurzaamheid. Sindskort komt het bedrijf opnieuw verrassend uit de hoek met drie nieuwe innovatieve projecten waarbij de gezondheid centraal staat. Het nieuwe gamma kan je ontdekken met de slimme drinkbeker, de ecologische mok en de zogenaamde Squeezwell drankjes voor kinderen.

Sipwell hydratour
© Sipwell.com

De Hydratour voor werknemers van bedrijven in een industriepark
Een gezonde geest in een gezond lichaam en een vitale levensstijl op het werk is iets waar SipWell al lang mee scoort. Bedrijven zijn naarstig op zoek om hun werknemers een gezonde levensstijl aan te bieden en de berg met afval tot het minimum te herleiden. Twee pijlers waar het Belgisch bedrijf SipWell een prioriteit van maakt. Om hier meer ruchtbaarheid aan te geven, organiseert SipWell een Hydratour voor werknemers van bedrijven in de industrieparken. Het is de bedoeling dat je kennis maakt met de scala nieuwe producten van SipWell die in het teken staan van het ecologisch besef.

Met de slimme drinkbeker blijf je op de hoogte van het waterverbruik
Hoe kan je weten dat je voldoende water drinkt op een dag? De SipWell Cup, omgedoopt tot een slimme drinkbeker, houdt je zowel op als naast het werk op de hoogte van het watergebruik. Via mededelingen op de app en aanduidingen op de beker hou je heel nauwkeurig bij hoeveel water je hebt gebruikt op een maand. Bovendien duidt de slimme beker aan dat je een poosje niet hebt gedronken door te trillen en een waarschuwing te geven door middel van een rood licht. Het praktische formaat van 430 ml zorgt ervoor dat je de beker makkelijk kan meenemen naar huis of naar je werkplek.

Squeezwell fruitdrankjes, goed voor elke generatie
Squeezwell fruitdrankjes tillen ‘gewoon water’ naar een hoger niveau. Met toevoeging van 1 squeeze geef je het water zonder suiker een heerlijke fruitsmaak. Je kan kiezen tussen verschillende smaken: citroen, cassis en een combinatie van aardbei en meloen. De flesjes bevatten 75 procent fruit. Ze kunnen worden besteld in de webshop. De Sip&Go kids hervulbare drinkbekers voor kinderen (450 ml) zijn een ideale bondgenoot voor het Squeezwell frisdrankje.

De gezondheid van de werknemers staat centraal
Zestig procent van het lichaam bestaat uit vocht. Om een uitstekende stofwisseling tot stand te brengen, is het noodzakelijk dat er dagelijks minimum twee liter moet worden gedronken. Uit recent wetenschappelijk onderzoek blijkt dat je energiepeil 14 procent verhoogt als je voldoende water naar binnen slaat.

sipwell gezonde bekers
© Sipwell.com

De flessen van SipWell zijn milieuvriendelijk
De flessen kunnen makkelijk tot zestig keer worden hervuld. Ze geraken niet verzeild op de restafval. Een gerecycleerd proces zorgt er voor dat flessen die stuk zijn gegaan, opnieuw een levenskans krijgen. Als wisseloplossing voor de wegwerpbekers kan je terecht op de online shop waar je trendy recycleerbare flessen kan kopen.

Vrijblijvende info over de Hydratour
Tijdens de Hydratour worden verschillende werkzaamheden uitgelegd die op de werkvloer kunnen worden toegepast. Ook wordt tijdens de workshop het belang van plastiek voor het milieu uit de doeken gedaan. Daarnaast kan je een gezondheid scan laten uitvoeren die je fitheid meet. Je kan info aanvragen over de werking van Hydratour. Gelieve contact op te nemen met AB Communication, Jana Strouven via Jana@abcommunication.be of telefonisch via het nummer 016/82 01 89.Lees nog meer over:,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *