Sms-fouten van mannen
Vrouwen sturen vaker dan mannen wel eens een berichtje naar hun partner. Mannen doen dit af en toe en als ze het doen, kunnen ze deze flaters begaan:

© Pexels.com

Een echte afknapper: mannen die na een afspraakje meteen een smsje sturen naar hun date. Absoluut not done! Dit komt zelfs een beetje ‘creepy’ over en dat is nu net iets wat vrouwen niet willen.

Een smsje is niet bedoeld om je hele leven te vertellen. Sommige mannen zijn echte pro’s in het sturen van hele verhalen.

Vaak proberen mannen via sms een date te regelen. Dit is echter geen goed idee omdat het bij de vrouwen overkomt als ‘geforceerd’. Zoiets moet immers spontaan gebeuren en dus niet per sms.

Indirecte verwijten zijn er ook vaak te vinden. Om een voorbeeld te geven: je wil als man duidelijk maken dat je echt op zoek bent naar een serieuze relatie. Bij vrouwen kan dit overkomen alsof je van haar denkt dat zij met elke man het bed deelt. Vrouwen zitten misschien een beetje comlex in elkaar, geef toe: je kan het als een indirect verwijt beschouwen, of niet?

Ervaring met dit soort berichtjes? Laat ons weten!Lees nog meer over:

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *