Stijlvolle winterjassen
De winter laat zich volop voelen en dat betekent dat we ons weer helemaal mogen instoppen in een dikke winterjas. Niet elke vrouw is hier echter fan van. Winterjassen zijn vaak lomp en al helemaal niet elegant. Met deze tips zie je er super stijlvol uit in je winterse outfit:

© Pexels.com

Als het op jassen aankomt is er niet bepaald een type jas dat er bovenuit springt. Er zijn verschillende modellen op de markt en ze kunnen allemaal even hip zijn. Kies je voor een neutrale kleur? Of wil je eerder wat kleur tijdens de wintermaanden? Dat is volledig jouw beslissing.

Koop alvast geen winterjas die te klein is. Veel vrouwen maken deze fout omdat ze dan denken dat ze er slanker uitzien. Helaas, dit is een echte modeblunder. Je zal buiten je jas ook graag nog een dikke pul dragen en dat kan niet bij een te aansluitende jas.

Maak je jas stijlvol door accessoires toe te voegen. Denk maar aan broches, sjaals, leuke handschoenen, een hippe kraag. De riem is heel ‘hot’: je kan er perfect je vrouwelijke vormen mee doen uitkomen en je geeft je jas meteen een andere look.Lees nog meer over:, , ,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *