Stoppen met roken doe je zo!
Zijn sigaretten onweerstaanbaar voor jou? Dan proberen wij je van deze slechte gewoonte te verlossen. Misschien lukt het wel met deze tips:

© Pixabay.com

Sporten is een leuke vrijetijdsactiviteit dat ook bevorderlijk is voor het stoppen met roken. Joggen en fietsen zijn ideaal, maar ook gewichtheffen is een echte aanrader. Wie sport heeft namelijk meer kans om de sigaret te verbannen dan wie geen sportieve activiteiten ondergaat!

Wie meer groenten en fruit eet, heeft meer kans om te stoppen met roken. Dat blijkt uit onderzoek van de University of Buffalo.

Een vriendenkring die je volop steunt, is altijd mooi meegenomen. Aanmoedigingen van je naaste omgeving blijken erg effectief te zijn voor je rookgedrag. Je hebt het gevoel dat je iets kan bewijzen en je wil ook laten zien dat je een volhouder bent. Onverwachtse smsjes met aanmoedigende woorden kunnen dus een flinke boost geven aan je plan om van de sigaretten te blijven.

Deze drie bovenstaande tips zijn reeds uit onderzoek gebleken, maar het is nog steeds aan jou. Kan jij het aan?Lees nog meer over:,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *