Subtiel en stijlvol: een lichtbron tegen het plafond
Een strak, wit Led-paneel boven het aanrecht in de keuken. Een sierlijke, zwart en bruin geschakeerde plafondlamp met warm licht in de woonkamer. Een krullerige aandachtstrekker in de inkomhal en een skateboard of voetbal aan het plafond van de slaapkamer van je jongste zoon? Er is zo veel keuze in de wereld van de plafondverlichting. Er zijn zo veel verschillen, zo veel schakeringen, zo veel smaken, … allemaal blijven ze subtiel op de achtergrond en treden ze tegelijkertijd functioneel op de voorgrond. In mijn huis alleen maar plafondlampen!

Stefania
© Lampen24.be

De lampen van Lampen24

In een gamma dat eindeloos lijkt, is het heel moeilijk kiezen. Je wilt ook de beste kwaliteit voor de beste prijs. Op Lampen24.be vind je maar liefst 3340 plafondlampen. Gelukkig zijn ze op de website handig ingedeeld volgens design, specificaties, materiaal, doeleinden en dergelijke meer. Dat maakt het zoeken en beslissen een stuk makkelijker. Het hoeft geen betoog dat in een assortiment van meer dan 3000 artikelen iedereen wel iets vindt naar zijn smaak of behoeften. Zowel moderne als klassieke modellen zijn voorradig. Bovendien kun je online shoppen en worden bestellingen vanaf € 50 gratis naar je toegestuurd. Eenmaal je pakket ontvangen, heb je 30 dagen bedenktijd en kun je het product gratis retourneren, mocht het je live toch niet helemaal bevallen. Er zijn ook altijd koopjes te jagen. Kortingen van 25%, 29% of 47% zijn geen uitzonderingen.

Veel licht – goed humeur

De keuze van je kamerverlichting is heel erg belangrijk. Het is algemeen geweten dat licht een sterk effect heeft op ons welbevinden. In Noord-Europa heeft men vaker last van winterdepressies dan pakweg aan de Middellandse Zee. Dit heeft alles te maken met het aantal uren daglicht. Als je weet dat een stad als Reykjavik soms minder dan 5 uren daglicht krijgt, kun je wel begrijpen dat lichttherapie in deze streken een vaak gebruikte remedie is. Zo pover is het in onze contreien nog niet gesteld, maar ‘s winters zijn de dagen hier toch ook best kort. De gepaste verlichting voor elk donkerder moment van de dag is dan ook niet te onderschatten. Een helder licht om bij te werken, een zachtere gloed om de dag mee af te ronden.

Liv
© Lampen24.be

Strak, koel en tijdloos

Wanneer je op zoek bent naar functionele verlichting, bijvoorbeeld voor de keuken, de gang of een werkplaats, of wanneer je de voorkeur geeft aan een eenvoudig en praktisch design, dan zal het langwerpige led-paneel Liv je ongetwijfeld opvallen. Het Liv led-paneel is een lamp die zich heel dicht tegen het plafond houdt en een breed lichtoppervlak heeft. Het licht wordt helder en gelijkmatig in heel de ruimte verspreid. Je kunt de kleurtemperatuur kiezen van universeel wit tot een warmere geeltint. Het paneel hoeft niet noodzakelijk langwerpig te zijn. Er is ook een vierkante variant. De Liv plafondlamp bestaat ook met dimbaar licht en afstandsbediening. Deze plafondpanelen vind je allemaal terug in de energieklasse A+.

Amber
© Lampen24.be

Als het een beetje mag opvallen

Vraagt je interieur een iets minder bescheiden afwerking, dan springt de krullerige Amber je wellicht in het oog. Als een sierlijk ornament kronkelt deze lamp zich tegen je plafond aan en voelt zich daar klaarblijkelijk heel goed thuis. De kamer wordt gehuld in een sfeervol en warm schemerlicht. Deze plafondlamp maakt gebruik van halogeen lampenlicht en ressorteert onder de energieklasse A++. Deze lamp is uiterst geschikt in een kamer, waar je een gezellige en rustige avond wilt doorbrengen en waar het werk en de functionaliteit ver weg mag blijven. Het ontwerp komt tot zijn recht in een klassiek interieur, maar ook als aandachtstrekker in een moderne en minimalistische kamerinrichting.

Goede verlichting is belangrijk, zowel voor je interieur als voor je humeur. Afhankelijk van wat je noden en smaken zijn, zijn er duizenden opties om uit te kiezen op verschillende webshops. We wensen je alvast veel plezier met je zoektocht!Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.