Tijdloze geschenken
Bij Valentijn komt steeds de eeuwige vraag welk geschenk moet ik kopen voor mijn partner. Ieder jaar opnieuw stellen menig mensen deze vraag en daarom hebben we een lijstje opgeteld met tijdloze geschenken voor hem en haar. Koop geen bons maar probeer zelf creatief te zijn en zorg voor een echte verrassing.

© Pexels.com

Een handtas voor haar
Een handtas in leder doet het steeds goed. Blader eens door een aantal magazines en kijk naar de modekleuren die dat jaar in zijn.

Een portefeuille voor hem
Een goede portemonnee met veel plaatsen voor al je elektronische kaarten is een ideaal geschenk. Kijk niet alleen naar versies die enkel in de achterzak kunnen maar kijk ook naar modellen voor in een rugzakje.

Een memoriestick voor hem
Tal van informatie staat op onze pc. Een stick is een ideaal middel om tal van informatie steeds bij de hand te hebben.

Een digitaal fototoestel voor haar
Je hoeft niet direct het duurste model te kopen maar een fototoestel is een ideaal middel om eens iets leuks te trekken aan de etalageruit of in de winkel en dan eerst thuis te tonen voor goedkeuring.

Een lipstick voor haar
Vrouwen zien er altijd graag goed uit en een beetje lipstick kan wonderen doen. Koop een lipstick van een kleur die ze graag ziet.

Rugzak voor hem
Naast de handtas voor vrouwen is de rugzak voor mannen sterk in. Ook de hedendaagse man heeft heel wat mee op zijn weg van en naar zijn werk, naar vrienden, of gewoon als jullie samen wandelen of fietsen bijvoorbeeld. Blader eens wat hip en in is en koop een niet te opvallende kleur.

Een weegschaal voor hem
Een weegschaal aan een vrouw geven doe je niet maar een vrouw kan gerust een weegschaal aan haar partner geven. Mannen leggen de basis voor een buikje al op jonge leeftijd en zo kan je subtiel hier de aandacht op vestigen.

Een borstel of kam voor haar
Dames kammen hun haar niet alleen ‘s morgens maar eigenlijk de dag door. Een kam of borstel behoort immers tot de basisuitrusting van een handtas die overal meegaat met een vrouw.

Een sleutelhanger voor haar
Tegenwoordig heeft iedereen een sleutelbos om u tegen te zeggen maar hangt er amper een persoonlijke noot aan. Koop een leuke sleutelhanger met een foto van uw gezin of van jullie beiden in.

Heb je nog leuke tijdloze geschenken die je aan hem of haar kan schenken? Geef ze door bij de reacties.Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *