Tips voor een gezond seksleven
Een gezond seksleven is niet iets wat uit de lucht komt vallen. Wat precies een gezond seksleven is, is afhankelijk van de wensen van jou en van je sekspartner. Het is belangrijk dat er passie is in een relatie, maar het betekent niet automatisch dat je meerdere keren seks moet hebben per week. Wat in ieder geval een feit is, is dat in je seksleven moet investeren en de moeite doen om elkaars behoeften te leren kennen. Met wat seksspeeltjes in bed kun je je seksleven een boost geven, en kanten van elkaar ontdekken die je nog niet kende. Als je je lief eens echt wilt verassen kun je gaan voor een schattige babydoll – succes verzekerd!

© pixabay.com

Pas op voor routine

Stellen denken vaak dat hun seksleven pas gezond is als ze vaak seks hebben. Maar niets is minder waar. Ook stellen die maar één keer per maand of minder seks hebben kunnen een harstikke gezond seksleven hebben. Een gezond seksleven is eerder gebaseerd op hoe je op elkaar ingespeeld bent, en hoe de seks voor jullie allebei is. Belangrijk bij de seks is wel dat het geen routine wordt. Hoe goed je elkaar ook kent, als je iedere keer hetzelfde programma volgt zal het vanzelf saai worden.

Maak het weer spannend

Als jij het idee hebt dat je seksleven niet gezond genoeg is, dan is het tijd om er wat aan te doen. Voor een gezonder seksleven kun je het met hulpmiddelen wat spannender maken in de slaapkamer en onder de dekens. Ga eens op zoek naar een leuk seksspeeltje, en verras je vriendin met een elegante G-spot vibrator. Ook voor de mannen is er genoeg te vinden, zoals een prostaat vibrator of een butt plug. Niets is te gek als het voldoet aan de wensen van jou en je partner. Voor de vrouwen zijn er ook genoeg ideeën om je partner te verassen. Trek bijvoorbeeld een mooie babydoll aan voor je partner de slaapkamer inkomt. Met een schattige babydoll ben je onweerstaanbaar, en zul je het hoofd van je partner op hol brengen. Zoek voor een goede balans in de slaapkamer wat bij jullie allebei past – dat is de enige echte maatstaaf voor een goed seksleven.Lees nog meer over:, , ,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *