Tips voor een gezonde haargroei
Een vraag die veel dames (en misschien ook heren) zich stellen is of men zelf het haar sneller kan doen groeien. Helaas, wondermiddeltjes die het haar vijf centimeter per maand doen groeien, bestaan er (nog) niet. Toch ben je zelf verantwoordelijk voor je gezonde haardos. Want gezond haar leidt in elk geval tot een gezondere haargroei.

© Pixabay.com

Veel vitaminen binnenkrijgen is de boodschap. Gezond eten is dus een must. Ook zuivelproducten doen het goed. Je kan ook altijd een voedingssuplement kopen zodat je een gezonde dosis vitaminen binnenkrijgt.

Een hoofdmassage kan de haargroei enigszins wel stimuleren. Met de vingertoppen zachtjes tegen het hoofd tikken, moet je zeker eens uitproberen. En liefst zo vaak mogelijk.

Gebruik niet te veel haarproducten. Ze zorgen ervoor dat je haar sneller zal afbreken. Ook je haar met krul- en stijltangen bewerken, is niet zo’n goed idee.

Af en toe je puntjes laten bijknippen is nodig voor mooi haar. Wie dat niet doet, heeft last van gespleten haarpunten waardoor het haar zijn glans verliest en er snel dof uit zal zien.Lees nog meer over:,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *