Tips voor originele en populaire eindejaarsgeschenken
Ondernemers vinden het vaak maar lastig om de juiste eindejaarsgeschenken uit te kiezen voor hun personeel. Want hoe zorg je ervoor dat je origineel uit de hoek komt? En niet weer met een standaard eindejaarscadeau op de proppen komt, waar je personeel of zakenrelaties achter je rug om over gaan klagen? Dat doe je door te gaan voor fraaie, originele en populaire cadeaus waarmee je laat merken dat je je klant of zakelijke relatie écht waardeert en respecteert. Wil je weten welke cadeaus en geschenken het rond de jaarwisseling altijd goed doen? Lees dan snel verder en profiteer van onze tips en ideeën!

© pixabay.com

Waardering laten zien? Dat doe je met een goede fles wijn of een wijnpakket!

Wil je als ondernemer graag duidelijk laten merken dat je de contacten het afgelopen jaar bijzonder hebt gewaardeerd. Geef trouwe klanten, toeleveranciers en zakenpartners dan originele eindejaarsgeschenken. Een netjes verpakte fles wijn, met een klein cadeautje of in elk geval een waarderende boodschap, doet het dan altijd goed! Je kunt voor een losse fles wijn met een presentje kiezen, maar natuurlijk ook voor een gaaf wijnpakket. Zorg er in elk geval voor dat de wijn, of deze nu rood of wit is, die je als eindejaarsgeschenk weggeeft, van, goede kwaliteit is en klasse uitstraalt.

Een geschenk dat indruk maakt? Ga voor een goede pen met inscriptie!

Een ander geschikt geschenk om rond oud en nieuw aan je relaties te geven, is een mooie gegraveerde Parker pen of een ander goed merk pen. Belangrijk is dat de pen van goede kwaliteit is, zodat deze ook echt gebruikt gaat worden én lang meegaat. Het grote voordeel van een gegraveerde pen is dat je hiermee je bedrijfsnaam en/of logo nog eens extra onder de aandacht van anderen kunt brengen. Daarbij wordt een pen van goede kwaliteit eigenlijk wel door iedereen gewaardeerd. Van klanten, collega’s tot zakenpartners: een pen is praktisch en kan altijd wel gebruikt worden!

Altijd praktisch: een lekkere verzorgingsset

Goed voor de dag komen met een mooi eindejaarsgeschenk kun je ook doen door te kiezen voor luxueuze verzorgingspakketten voor hem en haar. Een fles lekker ruikende shampoo, een heerlijke aftershave of verleidelijk ruikende parfum: mt dit soort geschenken maak je echt indruk!

Laat je relaties zelf kiezen wat ze willen hebben

Een van de meest populaire eindejaarscadeaus voor collega’s, werknemers, klanten of zakenrelaties is een cadeau waarbij de ontvanger zelf kan kiezen hoe deze vormgegeven wordt. Laat de keuze dus gewoon aan de ander. Laat hem of haar kiezen uit bijvoorbeeld een drankpakket (bier of wijn), gratis bioscoopkaartjes, een leuk product (zoals een verrekijker of een usb-stick) of een ander cadeau. Wedden dat dit eindejaarscadeau in de smaak valt?Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.