Tips voor seksbuddy’s
Het is een alom gekend fenomeen: de seksbuddy. Wie hier nog nooit van gehoord heeft: seksbuddy’s zijn mensen die geen enkele liefdesrelatie met elkaar hebben, maar enkel en alleen met elkaar naar bed gaan voor het plezier. Ze doen dit met regelmaat en ook altijd met dezelfde persoon, vandaar de naam ‘seksbuddy’s.

© Flickr.com

Waar moet je zeker op letten als jij je in zo’n situatie bevindt?

Maak van je seksbuddy nooit je beste vriend. Je hoeft echt niet je meest intieme geheimen aan deze persoon gaan vertellen. Op die manier wordt het veel te ingewikkeld en dan heeft het niks meer met casual seks te maken.

Knuffelen is uit den boze. Het is beetje dezelfde uitleg als hierboven: wordt niet te intiem en te romantisch. Het draait dan allemaal verkeerd uit.

Ga niet doorvertellen dat hij je seksbuddy is. Voor je het weet komen er misverstanden van en denken mensen dat jullie een koppel zijn. Na een tijdje gaan ze zich afvragen waarom ze jullie nooit samen zien en dan moet je die vervelende uitleg doen.

Weet wat je wil. Is hij niet wat je zoekt? Ga er dan ook niet verder op in. Je moet echt weten wat je wil, anders word je veel te snel teleurgesteld.

Nog meer tips? Altijd welkom!Lees nog meer over:, ,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *