Trouwen als een sprookjesprinses
Het is een droom van vele jonge meisjes: trouwen als een echte Disneyprinses. Modehuis Alfred Angelo maakt deze dromen werkelijkheid met zijn Disney Fairy Tale Weddings collection.

© Pexels.com

Het kan dus; je even wanen als Belle van Belle en het Beest, of Assepoesters, Ariël of de Schone Slaapster. Je kan dergelijke jurken vinden in een van de 65 trouwwinkels in Engeland of Ierland. Uiteraard betaal je er een prijsje voor: vanaf 640 euro tot 1.343 euro.

Het werkt alvast heel aanstekelijk. Het sprookjesachtige aan de bruidsjurken gecombineerd met een magische touch, doen veel jonge meisjesharten smelten. Ze willen zich maar al te graag als een echte prinses voelen op hun trouwdag en deze jurken helpen hun droombeeld te realiseren. Er zijn verschillende stijlen, zodat iedereen wel vindt wat men zoekt.

Om je een idee te geven: de jurk van Assepoester is baljurk met een hartvormige decolleté. Wie voor de stijl van Jasmine wil gaan, kiest automatisch voor een meer exotische sfeer in combinatie met diamanten. Je ziet waarschijnlijk de jurk van Belle voor je als een felgeel bruidskleed. Hier koos de ontwerper, Alfred Angelo, echter voor een iets stijlvoller exemplaar, namelijk wit en zilver. Wil je er als Ariël uitzien, dan krijg je een aansluitend ontwerp dat aan je voeten uitloopt in een ware vissenstaart.

Nu nog je droomprins zoeken, dames!Lees nog meer over:, , ,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *