Trouwkleed trends van 2020
Er zijn zoveel prachtige trouwkleden te krijgen en ook trouwkleden gaan mee met de mode. Wat er te krijgen is, veranderd dus continu. Wat zijn nu de trends voor 2020? Lees snel verder!

© pixabay.com

Off-shoulder trouwkleed
Dit jaar zijn er veel trouwkleden te zien met ‘off-shoulders’. Dat is de perfecte combinatie tussen ‘strapless’ en een mouw. Het laat je schouders prachtig naar voren komen en legt ook de nadruk op je sleutelbeen.

Trouwkleed met een split
Het trouwpak met een split is perfect voor de vrouwen die trots zijn op hun benen en dat ook graag laten zien. De hoogte van de split bepaalt wat jij laat zien van jouw benen. Hoe sexy wil je het hebben? Daarnaast kan de split aan zowel de voor-, zij- als achterkant zitten. Ook zorgt een split ervoor dat jouw trouwschoenen in zicht zijn. Bij veel andere jurken is dat niet het geval omdat ze verstopt zitten onder jouw kleed.

Trouwkleed met lange mouwen
Hou je van een klassieke en vrouwelijke look? Kies dan voor een trouwkleed met lange mouwen. Je hoeft niet teveel huid te laten zien om er sexy uit te zien. Met een trouwkleed met lange mouwen kan dat ook heel goed! De mouwen kun je in verschillende soorten stof laten uitvoeren. Ga je voor kant? Of juist crêpe?

© pixabay.com

Bohemian chic trouwkleed
Deze stijl ken je vast ook wel voor casual kleding, maar je hebt dus ook trouwkleedjes in deze stijl. Bohemian chic staat voor romantiek, lichte en fijne stoffen en zwierig. Decoreer je haar met bloemen of draag een armband met bloemen en je bent er helemaal klaar voor.

Diepe V-hals
Ben jij niet bang om een stukje van jouw huid te laten zien? Draag je graag een decolleté? Wellicht is het trouwkleed met diepe V-hals dan wel iets voor jou. Deze trouwkleden zijn super sexy! Als je liever niet alles van jouw huid laat zien, dan kun je er ook voor kiezen om je decolleté te bedekken met voile stof of kant. Zo heb je een mooie middenweg tussen een decolleté en een ‘gesloten’ hals.

Trouwkleed met ruches
Nog iets wat heel erg romantisch is: ruches! Ruches zorgen voor extra volume en ook voor een mooie romantische touch.

Jumpsuit
Wist je dat je ook in een jumpsuit kan trouwen? Je hebt deze in de stijl van een trouwkleed. Heel erg origineel en super stijlvol.Lees nog meer over:, ,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *