Tyraps, veelzijdig en eenvoudig in gebruik!
Je kent ze vast wel, de plastic bandjes waarmee je eenvoudig verschillende materialen kunt bundelen. De tyraps worden ook wel kabelbinders genoemd en ze zijn zoals de naam al zegt, super handig als je bijvoorbeeld een kluwen kabels overzichtelijk wil maken en netjes wil samenvoegen. Maar ook voor andere klussen zijn ze heel geschikt, denk bijvoorbeeld aan het vastzetten van een fietskrat op je fiets of aan gebruik tijdens het tuinieren zoals vastzetten van stengels en stammen op een rooster. Loodgieters, elektriciens en bouwvakkers kunnen eigenlijk niet zonder de tyraps, ze zijn namelijk heel eenvoudig te gebruiken bij verschillende klussen. Daarnaast zijn de plastic bandjes gemaakt van slijtvast polyamide. Sterk, goedkoop en veelzijdig! Online kan je makkelijk tyraps bestellen.

© pixabay.com

Kabels mooi opgeruimd en geordend!

Tyraps zijn dus bijvoorbeeld heel handig te gebruiken om je kabels van je computer netjes weg te werken en te ordenen. Zet de kabels van printer, externe harde schijf, netwerkkabel en stroomkabel, eenvoudig vast met een tyrap. Dit ziet er niet alleen netter uit, maar het maakt het voor jezelf ook overzichtelijker.

Gebruik de gekleurde tyraps om overzicht te krijgen in de wirwar van draden in een netwerk. Merk de draden met een bepaalde kleur tyrap en je ziet eenvoudig voor welke kantoorruimte deze draden zijn. Heel gemakkelijk en overzichtelijk!

Tyraps heel handig bij gebruik onder de motorkap van de auto!

Knutsel je graag onder de motorkap? Dan weet je het misschien al dat tyraps heel handig zijn om bijvoorbeeld slangen en kabels onder de motorkap eenvoudig vast te zetten. Gebruik de gekleurde tyraps om bedrading te merken in de auto van bijvoorbeeld het audiosysteem, heel overzichtelijk.

Hoe gebruik je tyraps?

Met tyraps bundel je zoals gezegd heel makkelijk kabels samen of bevestig je producten. Wil je kabels samenvoegen? Leg de tyrap om de kabels heen en haal het uiteinde door de opening aan de andere kant van de tyrap. Trek de tyrap goed aan en de kabels zijn gebundeld. Knip zo nodig het uitstekende deel ervan af en klaar, zo eenvoudig is het!

Is een tyrap herbruikbaar?

Nee, de standaard plastic tyrap is bedoeld voor eenmalig gebruik. Nadat je de tyrap vast getrokken hebt rond bijvoorbeeld een bundel kabels, zit deze muurvast en lukt het je niet de tyrap los te maken om nog een kabel toe te voegen. Wil je dit toch wel? Knip dan de tyrap los en gebruik een nieuwe.

Zijn de tyraps in verschillende maten en kleuren te verkrijgen?

Tyraps zijn te verkrijgen in verschillende lengtes en kleuren. Wil je bijvoorbeeld een fietskrat bevestigen op een zwarte fiets? Gebruik dan de zwarte tyraps, dan valt het niet zo op. Daarnaast zijn ze ook in vele andere kleuren te verkrijgen. Er is altijd een geschikte tyrap te vinden voor jouw klus!Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *